Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom tata

TOP ili FLOP? Profesor svojom logikom objave rezultata kolokvija podijelio studente – nekima legenda, drugima bezveznjak

Objavljeno 22.11.2019.

Vrijeme nikada ne prolazi tako sporo kao kad očekujete rezultate ispita...

Ono kada nastavnici tjelesnog predaju povijest: Zašto su studenti sve manje zainteresirani da postanu profesori u školi?

Objavljeno 07.02.2019.

Studenti u Rijeci sve manje žele postati nastavnici u školi pa zato ravnatelji tvrde da u školama kronično nedostaje kadar koji bi nove generacije podučavao. Zbog tog problema nerijetko primjerice profesori tjelesnog i povijesti predaju fiziku i sl.

Je li moguće? Ovaj medicinski fakultet namještao loše rezultate ispita kod studentica kako bi bilo manje ženskih liječnika

Objavljeno 06.08.2018.

Studirati i upisati medicinu nije lako, a još je teže kada učiš, dobro napišeš prijemni ispit i ne upadneš na fakultet. Kako je to moguće? Ako studirate u Japanu to je itekako moguće jer ondje je trenutno veliki skandal s lažiranim lošim rezultatima prijemnih ispita i to samo onih koje su pisale djevojke. Zašto? Zato što su htjeli da bude manje ženskih liječnica.

ZABRINJAVAJUĆE PISMO! Mladić sa zagrebačkog Prava upozorava: 'Ovo su najveći problemi mog fakulteta'

Objavljeno 20.11.2017.

'Pišem ovaj tekst s namjerom da javnost upoznam o stanju i problemima na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Nemam iluzije da će ovaj tekst nešto promijeniti, ali možda barem nekoga potakne na razmišljanje.'

Brucoško putovanje za pamćenje: Tata prošao 26 država i 30 tisuća kilometara da kćer odveze na fakultet

Objavljeno 27.09.2017.

Znate one situacije kada vam roditelji nešto obećaju i onda to na kraju ne ispune? Ovo nije slučaj s tatom iz Kine koji je svojoj kćeri obećao da će ju osobno odvesti na fakultet ako upadne na Sveučilište Seattle u SAD-u što je mladoj brucošici pošlo za rukom.

'Zamijenimo sinove': Otac brucoša iz Zagreba koji će studirati u Rijeci otkrio kako do besplatnog smještaja

Objavljeno 18.08.2017.

Tata zagrebačkog brucoša koji je upisao Pomorski fakultet u Rijeci, došao je na vrlo zanimljivu ideju. Svoju ideju pretočio je u oglas o kojem priča cijeli Facebook, a on predlaže da njegov sin koji ide studirati u Rijeku zamijeni sobu sa studentom iz Rijeke koji ide na studij u Zagreb jer nije upao u dom.

Nema više oguljenih naranči: Tata otpravio kćer na fakultet porukom koja je rasplakala svijet

Objavljeno 06.06.2017.

Jer našim smo roditeljima uvijek njihova malena djeca, bez obzira koliko godina imali...

Gori nego CIA: Studenticu tata 'špijunirao' s krova pa nasmijao internet

Objavljeno 10.04.2017.

Neki ljudi jedva čekaju da postanu studenti kako bi se odselili daleko od svojih roditelja te mogli uživati u studentskom životu, ali nekim 'starcima' nema pomoći pa svoju djecu prate u stopu.

'Tata ja sam gladan': Kako je zagrebačka studentica ujedinila Hrvatsku i pomogla nahraniti jednu obitelj

Objavljeno 19.01.2017.

Cijeli tjedan mediji pišu o dirljivoj humanitarnoj akciji za dječaka iz tramvaja koji je ocu rekao 'Tata, ja sam gladan'. Iako su obitelji Karamatić otad pomogli brojni ljudi, te pomoći ne bi bilo bez jedne studentice koja nije mogla ostati slijepa na prizor iz tramvaja.Prati nas na Instagramu!