Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom tetoviranje

'Morala sam skinuti piercinge za posao sobarice': Domaći studenti koji vole body art otkrili kako na njih reagiraju poslodavci

Objavljeno 28.08.2017.

21. stoljeće doba je moderne tehnologije, brzog interneta, nikad jeftinijih mogućnosti za proputovati svijet, ali i raznoraznih mogućnosti ukrašavanja vlastitog tijela. Piercienzi, tetovaže, 'probušene' uši, pupak, obrve – sve to pripada području tzv. body arta.

Najluđe studentske tetovaže: ispovijest 3 studentice i 2 tattoo majstora

Objavljeno 07.09.2016.

Svoja iskustva rada, te trenutne trendove ove umjetnosti ispričalo nam je dvoje tatto majstora, dok su tri studentice objasnile s kakvim se neugodnostima susreću zbog svojih tetovaža...

Tetovirane studentice imaju više samopouzdanja, ali postoji i druga strana medalje...

Objavljeno 01.12.2015.

Novo istraživanje pokazuje da je ukrašavanje tijela svojevrsna emocionalna terapija mladim djevojkama koje su pretrpjele snažnu emocionalnu bol.

Top 10 razloga zbog kojih se NE SMIJEŠ tetovirati

Objavljeno 12.11.2015.

Možeš voljeti, obožavati i čeznuti za tetovažom, tetoviranjem i ovakvim načinom ukrašavanja tijela, ali u nekim situacijama ljubav jednostavno nije dovoljna.

Studentica poželjela tamnije obrve, istetovirala ih pa požalila!

Objavljeno 12.02.2015.

Zahvaljujući celebrity curama kao što su Cara Delevigne i Rita Ora, guste i tamne obrve ponovno su hit.Prati nas na Instagramu!