Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom tipovi osoba

Ima ih na tvom faksu: Najčešći tipovi kolega s kojima ćeš (m)učiti muku grupnih projekata VIDEO

Objavljeno 11.11.2020.

Studentski život sa sobom donosi mnoštvo noviteta, a jedan su i sve učestaliji grupni radovi u sklopu kolegija.

Tipovi osoba na koje ćeš nabasati tijekom ispitnih rokova

Objavljeno 14.07.2015.

Kad se ispitni rokovi približe, studenti u cijeloj zemlji mijenjaju ćud: ovo je pun mjesec koji na vidjelo izvlači sve vukodlake studente koji imaju i mračne strane za koje nikada ne bi saznali, samo da nije tih ispitnih rokova.

Čudaci koje ćeš sresti u javnom prijevozu

Objavljeno 17.06.2015.

Ako si i ti jedan od sretnika koji na fakultet dolazi pješice ili biciklom – odustani od čitanja ovog članka. Ovaj je članak posvećen svim palim žrtvama vožnje u javnom prijevozu, pogotovo kad je 'rush hour'.

Najgori tipovi s kojima ćeš završiti na prvom dejtu

Objavljeno 27.03.2015.

Prvi spojevi mogu biti nešto predivno, ali mogu se pretvoriti i u sat vremena pakla. I dok si ti sigurno najzanimljivija, najprpošnija, najsimpatičnija i najbrbljavija osoba s kojim netko može završiti na prvom dejtu, pripazi da ne naletiš na jedan od sljedećih primjeraka lošeg dejt-partnera...

Nema tog filma: tipovi osoba s kojima je gledanje filma pakao

Objavljeno 25.02.2015.

U svakoj se ekipi uvijek nađe ona jedna osoba koja mora komentirati čitav film (nije to nužno tvoja baka), ona jedna osoba koja glasno vrišti ili prekriva oči kad se događa nešto strašno ili napeto i ona jedna koja plače čak i kad se glavni glumac vozi na biciklu.

6 tipova brucoša koje ćeš susresti u domu

Objavljeno 03.02.2015.

Prva godina fakulteta vrijeme je prilagođavanja. Studenti dolaze iz raznih mjesta, škola, s različitim predznanjima, hobijima i pogledima na svijet.