Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom tulumi

Zagrebački student Šumarstva u samo 24 sata izbačen iz studentskog doma

Objavljeno 29.04.2021.

Uspjeli smo pronaći gospodina za kojeg vjerujemo da spada u studente s najkraćim 'stažem' stanovanja u studentskim domovima u Zagrebu. Naime, on je stanovao na Cvjetnom samo 24 sata, a izbačen je zbog – zabave!

Mladi ludi za kulturom '90-ih: Što hitove poput 'Šumice' i 'Ja sam vlak' čini danas toliko popularnima?

Objavljeno 04.07.2019.

"Devedesete za mlade nisu barikade, granate, Tuđman, Račan i Budiša - njihove devedesete su trash eskapizam Cro Dancea, devedesete Kevina Smitha, Twin Peaksa i Nirvane, rejverskih svjetlećih štapića i ružnih tajica. Zabavne, blještave i blesave devedesete.", komentirao je pisac i scenarist Velimir Grgić opću zaluđenost mladih glazbom i kulturom devedesetih.

9 tipova koje ćeš sresti na svakom studentskom tulumu

Objavljeno 09.06.2015.

Fakultet je težak i zahtijeva mnogo tvoj vremena, intelektualnih napora i financijskih sredstava. Ponekad se jednostavno moraš odmoriti jer svatko zaslužuje pauzu.

8 stvari koje više nisu društveno prihvatljive jednom kad diplomirate

Objavljeno 13.01.2014.

Nekima je taj scenarij svjetlosnim godinama daleko, no šanse su velike da će se odigrati. Kad-tad. Dobivanje diplome nije samo potvrda da ste sposobni obavljati poslove unutar profesije za koju ste s školovali, ona je i papir kojim ulazite u društvo među malo ozbiljniju ekipu, a to ponekad znači da će za vas od tog trenutka vrijediti i neka nova pravila. Pročitajte koja!

Studenti sa Save pozivaju na tulum – 3600 najavilo dolazak!

Objavljeno 05.10.2012.

Nekoliko studenata iz doma Stjepan Radić, daleko poznatijeg kao Sava, odlučili su pozvati svoje kolege na masovni tulum kao odgovor na pismo ogorčene studentice u kojem se požalila na ponašanje svojih sustanara, njihove životne navike i ciljeve.


Prati nas na Instagramu!