Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom tulumi

Sveučilište unajmilo policiju: Plaćaju im prekovremene da zaustave studentske tulume

Objavljeno 07.07.2021.

Sveučilište Nottingham plaća policiji da patrolira područjima na kojima stanuju studenti nakon opetovanih pritužbi na buku i uznemirenost koje pristižu od susjeda.

Samo 'tvrda' zabava za kraj akademske godine: Racija 'upala' u čak 17 studentskih kuća jer prejako tulumare već danima

Objavljeno 25.06.2021.

Film 'Susjedi iz pakla 2' komedija je o mladom bračnom paru koji s djetetom seli u predgrađe. Nakon što kupe kuću, shvate da u susjednoj žive studentice, točnije, sestrinstvo. Studenti su mladi, tulumare, dok je s druge strane miran, bračni par koji želi spokojan život. Iako je ovo scenarij filma, ponekad je i stvarnost jednako napeta.

Studenti već godinu dana partijaju na autoputu: Susjedi očajni, tvrde da ih policija čuva umjesto da ih rastjera

Objavljeno 02.06.2021.

Jedan od sporednih ulaza u Studentski grad na Novom Beogradu 'gleda' točno na prometni otok kod skidanja s autoceste.

Zagrebački student Šumarstva u samo 24 sata izbačen iz studentskog doma

Objavljeno 29.04.2021.

Uspjeli smo pronaći gospodina za kojeg vjerujemo da spada u studente s najkraćim 'stažem' stanovanja u studentskim domovima u Zagrebu. Naime, on je stanovao na Cvjetnom samo 24 sata, a izbačen je zbog – zabave!

Mladi ludi za kulturom '90-ih: Što hitove poput 'Šumice' i 'Ja sam vlak' čini danas toliko popularnima?

Objavljeno 04.07.2019.

"Devedesete za mlade nisu barikade, granate, Tuđman, Račan i Budiša - njihove devedesete su trash eskapizam Cro Dancea, devedesete Kevina Smitha, Twin Peaksa i Nirvane, rejverskih svjetlećih štapića i ružnih tajica. Zabavne, blještave i blesave devedesete.", komentirao je pisac i scenarist Velimir Grgić opću zaluđenost mladih glazbom i kulturom devedesetih.

9 tipova koje ćeš sresti na svakom studentskom tulumu

Objavljeno 09.06.2015.

Fakultet je težak i zahtijeva mnogo tvoj vremena, intelektualnih napora i financijskih sredstava. Ponekad se jednostavno moraš odmoriti jer svatko zaslužuje pauzu.

8 stvari koje više nisu društveno prihvatljive jednom kad diplomirate

Objavljeno 13.01.2014.

Nekima je taj scenarij svjetlosnim godinama daleko, no šanse su velike da će se odigrati. Kad-tad. Dobivanje diplome nije samo potvrda da ste sposobni obavljati poslove unutar profesije za koju ste s školovali, ona je i papir kojim ulazite u društvo među malo ozbiljniju ekipu, a to ponekad znači da će za vas od tog trenutka vrijediti i neka nova pravila. Pročitajte koja!

Studenti sa Save pozivaju na tulum – 3600 najavilo dolazak!

Objavljeno 05.10.2012.

Nekoliko studenata iz doma Stjepan Radić, daleko poznatijeg kao Sava, odlučili su pozvati svoje kolege na masovni tulum kao odgovor na pismo ogorčene studentice u kojem se požalila na ponašanje svojih sustanara, njihove životne navike i ciljeve.Prati nas na Instagramu!