Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom urednost

Stanodavci preferiraju studentice, ali ne bilo kojih fakulteta: 'Radije biram STEM nego ekonomiju, pravo i druge 'lakše' fakultete'

Objavljeno 08.10.2021.

Studenti se često susreću s disktiminacijom čak i kada traže privatni smještaj jer neki stanodavci preferiraju djevojke dok o mladićima gaje stereotipe da su prljavi i neuredni. No, neki čak imaju i ideju savršenog stanara koja se proteže i na fakultet na kojem studira.

Monica za svoju Rachel? Viralni TikTok video studentice koja čisti sobu svoje cimerice podijelio internet

Objavljeno 13.04.2021.

Monica za svoju Rachel ili Miranda za svoju Carrie? Možda je samo malo luda ili pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Javnost nikako da odluči.

Hvališ se jer uvijek učiš za urednim stolom? Evo zašto su oni kojima je 'bomba pala' jednako uspješni – ako ne i bolji

Objavljeno 16.02.2021.

Kako izgleda vaš radni stol za vrijeme ispitnih rokova? Kaos u kojemu se samo vi snalazite ili je sve pod pravim kutem u opsesivno-kompulzivnom stilu? Iako se ove dvije skupine ljudi možda ne mogu razumjeti, niti učiti u radnim uvjetima onog drugog, čini se da su i jedna i druga navika jednako dobre.

FOTO Uči po 20 sati pa mu soba izgleda ovako! Je li ovo najveći prljavac među studentima?

Objavljeno 07.03.2018.

Učenje i pospremanje sobe često ne idu ruku pod ruku, ali mnogi studenti se ne mogu koncentrirati na knjigu kada je oko njih nered. To nije slučaj s jednim studentom koji navodno ne stigne spremati zbog višesatnog učenja pa mu soba izgleda kao studentska varijanta svinjca. Možda čak i gore.

Ponosi se svojim najprljavijim stanom: Studentica živi u hrpi neopranog suđa i smeća

Objavljeno 01.06.2017.

Može se reći da je (umjerena) urednost vrlina te da smo svi ponekad lijeni kada se radi o pospremanju prostora u kojem boravimo. Nerijetko studentski stanovi izgledaju kao da je na njih pala atomska bomba, ali jedna studentica se okrunila titulom vlasnice najprljavijeg studentskog stana.

Nekad sramota, danas poželjne osobine: novi znakovi inteligencije

Objavljeno 09.08.2016.

Jesu li vam zbog prostačenja ikada rekli da usta isperete sapunom? Šokirano stali na vratima vaše sobe jer ste neuredni? Ili vam spočitnuli jer ste budni noću, a spavate do poslijepodneva?Prati nas na Instagramu!