Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom vježbanje

6 jednostavnih načina da potrošiš 200 kalorija – bez vježbanja!

Objavljeno 10.11.2015.

Svi smo to proživjeli: spakiraš lijepo torbu za teretanu, ali nakon cjelodnevnih predavanja i cjelonoćnog tješenja cimerice jer je prekinula s dečkom, nemaš baš puno volje ići na grupna znojenja.

Studentica poklanja besplatni 'Mali FIT vodič za užurbane djevojke'

Objavljeno 07.09.2015.

Andrea Dugandžić je svestrana Zadranka, studentica Umjetničke akademije u Splitu, zaljubljenica u fitness i bodybuilding te autorica knjižice 'Mali FIT vodič za užurbane djevojke' koju je sama osmislila i besplatno ponudila svima koje interesira.

Hobiji za snažniji i pametniji mozak

Objavljeno 03.09.2015.

Nije nova vijest da kvocijent inteligencije nije 'zapisan u kamenu' te da se tijekom života može mijenjati – nabolje kao i nagore.

Skini šuze i reci 'ommmm': Zašto bi svi trebali vježbati jogu

Objavljeno 28.07.2015.

Suvremeni način života može biti stresan i užurban stoga je prijeko potrebno redovito se rješavati napetosti, buke u našim glavama i svih suvišnih negativnih misli koje nakupljamo u takvim uvjetima života i rada.

Koliko puta tjedno moramo vježbati da bi se primijetila razlika?

Objavljeno 11.06.2015.

Neki tvrde da je potrebno vježbati svaki dan, neki smatraju da je dovoljno tri puta tjedno, a ima i onih koji 'dobru formu' održavaju jednom tjedno. Koliko je zapravo potrebno vježbati da bi se primijetila razlika?

Muke po teretani: 10 problema s kojima se susretne svaka djevojka

Objavljeno 11.05.2015.

Tko god kaže da uživa u odlascima u teretanu – laže!

Studenti sve zdraviji i mršaviji: ohrabrujući rezultati novog istraživanja

Objavljeno 07.04.2015.

Zdravlje studenata se iz godine u godinu poboljšava, a čak tri četvrtine mladih redovno vodi računa o svom tjelesnom zdravlju. Ove lijepe vijesti stižu iz Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata, a njihovi podaci pokazuju da su mladi sve skloniji redovitom vježbanju, a sve češće izbjegavaju alkohol i cigarete.

Studenti kineziologije savjetuju: kako izgubiti što više kalorija obavljajući tipične dnevne aktivnosti

Objavljeno 07.01.2015.

Jeste li znali da bi odrasli ljudi (a studenti definitivno spadaju u tu kategoriju) trebali vježbati 30 minuta dnevno, 5 dana u tjednu? Vjerojatno i tebi zvuči poput nemoguće misije!

Vodič za vježbanje - za lijene djevojke

Objavljeno 08.12.2014.

Obzirom na pretrpan studentski raspored, ganjanje ocjena, pisanje seminara i održavanje društvenog života, zdravlje, prehrana i vježbanje lako mogu pasti u drugi plan.

Partner ide na dijetu? Pazite! Možda se sprema dati vam nogu!

Objavljeno 06.12.2013.

Svi znaju što znači “dobiti kartu Italije”. Italija izgleda kao čizma. Kao cipela. Noga… Kužite, jel da? Kad vam se na karti ljubavi pojavi Italija – nešto će se loše dogoditi. A što kad vam dečko ili cura objavi da je vrijeme da skine nekoliko kilica i krene na dijetu?Prati nas na Instagramu!