Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom zaštita

Nada u bolju budućnost: mladi zaštitar uči pod uličnom rasvjetom

Objavljeno 08.09.2015.

Fakultetsko obrazovanje nije jeftino. Čak i ako ne plaćate školarinu, popratni troškovi bit će udarac na džepove vaših roditelja, ali i na vaš budžet. Zato je broj studenata koji uz studij i rade sve veći i veći.

700 'kunića' stipendije: Grad Šibenik stipendira studente prvog šibenskog sveučilišnog studija

Objavljeno 08.05.2015.

Grad Šibenik stipendirat će deset studenata s područja Šibenika koji će u tom gradu, akademske godine 2015./2016. upisati preddiplomski sveučilišni studij Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, čiji je nositelj Sveučilište u Zagrebu. Visina stipendija za studente iznosit će 700 kuna mjesečno, a uvjeti dodjele stipendija bit će navedeni u natječaju čija se objava očekuje u srpnju ove godine.

Ne šeta samo dvorištem, ušao i u dom: manijak na Savi prestrašio studenticu pod tušem

Objavljeno 02.04.2015.

Kada je završila s tuširanjem, razmaknula je zastor, a pred njom je stajao muškarac koji se samozadovoljavao. Horor je to koji je doživjela studentica u zajedničkoj kupaonici 3. paviljona Studentskog doma Stjepan Radić.

Studenti ne znaju gdje tražiti hitnu kontracepciju

Objavljeno 19.06.2012.

Iako se često nazivamo digitanom generacijom i čini se kako se odgovori na sva pitanja mogu pronaći na mreži svih mreža, čini se da se ipak ne snalazimo tako dobro kada se radi o praktičnim stvarima...

Zaštitari provjeravaju X-ice u menzama - nema više posuđivanja

Objavljeno 12.11.2009.

Nema više zloporabe studentskih iskaznica u menzama Grada Zagreba! Odlučila je tako uprava Studentskog centra i uživanje u jeftinoj klopi na tuđu iskaznicu proglasila - "kaznenim djelom"...Prati nas na Instagramu!