Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom zdravlje

Savršen za jesenske dane: Recept za čaj s kakaom za sve ljubitelje čokolade

Objavljeno prije 4 dana

Popiti vruću šalicu čaja u jesensko, kišno i prohladno vrijeme je fantastično, a ako u kombinaciju ubacite i kakao – ima li boljeg recepta za relaksaciju? Evo svih benefita ovog savršenog napitka za hladnije dane: čaj s dodatkom kakao praha.

Uđi i isplači oči: Otvorena 'soba za plakanje' – posebno popularna među studentima

Objavljeno 20.10.2021.

Mentalno zdravlje jednako je bitno kao i ono fizičko. Znaju to posebice studenti tijekom rokova ili pripreme završnog rada.

Savršeno za studente: Grlite drveće i riješite se stresa

Objavljeno 27.09.2021.

Dendroterapija je drevna iscjeliteljska metoda u kojoj se koristi liječenje drvećem.

Studentice odlučile: Ovako izgleda muško tijelo najprivlačnije ženama – jeste li iznenađeni?

Objavljeno 08.09.2021.

Možda i nije bilo potrebno provesti znanstveno istraživanje da se uvjerimo u ovo, no, kad su rezultati već tu… Ovo je najprivlačniji tip muškoga tijela, barem što se studentske populacije tiče.

Dokazano: Pogrešan odabir studija može vas odvesti u depresiju! Evo kako pravilno odabrati fakultet

Objavljeno 04.08.2021.

Osim što utječe na vašu budućnost, odabir studija mogao bi utjecati i na vaše mentalno zdravlje.

Post-fakultetska depresija 'pokosi' velik broj mladih: Osjećaju se prazno, izgubljeno i tužno

Objavljeno 26.07.2021.

Mnogi govore da je studiranje najljepši period života. Ako ste upravo završili faks i shvatili da su imali pravo možda se osjećate umorno, tužno i depresivno? Niste jedini.

Od odlikaša do frustracije! Brutalno iskreno pismo ogorčenog studenta: 'Fakultet me učinio ovakvim, osjećam se izgoreno...'

Objavljeno 06.07.2021.

Internet koristimo u mnogo situacija: za učenje, pretraživanje informacija, educiranje, zavođenje, ali i iskreno objavljivanje i dijeljenje frustracija s nepoznatim ljudima u nadi da ćemo naići na razumijevanje i podršku osoba koje su se našle u istoj situaciji.

Profesorica s FFZG-a upozorila na posljedice pandemije na mlade: 72% studenata zabrinuto da 'korona-znanje' nije na razini prijašnjega

Objavljeno 30.06.2021.

Početak 2020. godine obilježila je pandemija koronavirusa, koja je značajno izmijenila dobro nam poznatu i ustaljenu svakodnevicu.

[FOTO] Pas zatvoren u automobilu kraj Ekonomije zabrinuo studente: Binga tražili komunalni redar i zaštitar s faksa, a mi doznajemo kako je sve završilo

Objavljeno 16.06.2021.

Prizor psa zaključanoga u osobnom automobilu danas u prijepodnevnim satima nagnao je studenticu na brzu i uspješnu akciju.

Češće odustaju jer studiraju od kuće, a plaćaju jednako! Više od 50% hrvatskih studenata tvrdi: 'Opterećeniji smo nego prije'

Objavljeno 07.06.2021.

Samo 13,8% studenata imalo je mogućnost na fleksibilniji način platiti školarinu tijekom online nastave.Prati nas na Instagramu!