Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom zeleni paviljon

[FOTO] Nije dugo trebalo: U novoj, luksuznoj menzi studentica pronašla 'leteći dodatak' u pašticadi

Objavljeno 12.05.2021.

Studenti koji su se jučer zaputili u novu zagrebačku menzu bili su puni riječi hvale, kako za hranu tako i za sam ambijent. No, čini se da ni ova menza nije imuna na neke omaške pri posluživanju hrane.

[FOTO-RECENZIJA] Studenti isprobali hranu u najsuvremenijoj hrvatskoj menzi: Što se sve našlo na meniju i kakva je hrana? Imamo konačnu presudu

Objavljeno 11.05.2021.

Iako je jučer novootvoreni restoran radio samo sat vremena, danas su studenti Agronomskog fakulteta i Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu konačno mogli doći, isprobati i komentirati menzu - od ponude hrane, okusa, čak i do ambijenta u kojemu blaguju.

[FOTO] Konačno otvorena zagrebačka 'zelena menza' na koju se čekalo 7 godina – kuhinja radila samo sat vremena

Objavljeno 10.05.2021.

Danas je svečano otvorena menza Agronomskog i Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Kamen temeljac ovog restorana položen je prije sedam godina, a danas su u ovoj dugoočekivanoj mezi zagrebački studenti napokon mogli ručati.

Moderna menza u zelenom paviljonu otvara svoja vrata najesen

Objavljeno 08.08.2019.

Šumarski fakultet u Zagrebu objavio je danas na svojoj Facebook stranici informacije o otvaranju novog studentskog restorana na području kampusa Šumarskog i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Luksuzna studentska menza: Vino i divljač – na iksicu, molim!

Objavljeno 05.02.2014.

Čini se da se radovi za najluksuzniju menzu ikada bliže kraju! 'Zeleni paviljon', ova pomalo hedonistička menza u čijoj su realizaciji sudjelovali Šumarski i Agronomski fakultet, SC i MZOS, uskoro će se otvoriti.