Vodič za brucoše

Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela portala MojFaks.com prihvaćate sve uvjete korištenja.


Portal MojFaks.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri i nastoji provjeriti njihovu točnost.

Sve sadržaje portala MojFaks.com koristite na vlastitu odgovornost i MojFaks.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.


MojFaks.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri i obavezuje se da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani. Portal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila MojFaks.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


MojFaks.com sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. 


MojFaks zadržava pravo jednokratnog korištenja podataka navedenih prilikom registracije u svrhu slanja e-mail obavijesti. Ukoliko ne želite primati e-mail obavijesti, molimo vas da se odjavite korištenjem linka za odjavu unutar primljene e-mail obavijesti i/ili podešavanjem e-mail postavki na korisničkom profilu.


Posjetitelji portala besplatno šalju skripte i ostale materijale za objavu na portalu i ne mogu za tu činidbu tražiti naknadu niti ikakvu drugu protuuslugu. Portal MojFaks.com skripte i materijele objavljuje u najboljoj namjeri i ne jamči za njihovu ispravnost i točnost.


Portal MojFaks.com ne smatra se odgovornim za skripte i druge materijale poslane od strane posljetitelja. Materijale nastojimo provjeriti, a za eventualne nepravilnosti ili kršenja autorskih prava molimo da nas kontaktirate. Slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.


MojFaks.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaje i komentare koje objavljuju posjetitelji. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.Niti jedan dio materijala sa naših stranica ne smije biti reproduciran, kopiran, produciran ili korišten u komercijalne svrhe bez pismene dozvole autora.Portal zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.


MojFaks.com

Prati nas na Instagramu!