Mojfaks.hr u Vijesti

5 neizbježnih članova svake studentske ekipe

Bez obzira imaš li ekipu za cijeli život ili samo za pet nezaboravnih godina, ovo su tipovi prijatelja koji će tvoje iskustvo studiranja podići na jedan sasvim novi nivo.

17. srpnja 2015 12:02
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Miss simpatičnosti



Svi studenti s faksa ili kampusa tvrde da je upravo ova osoba dio njihove ekipe. Može te upoznati s kime god poželiš, uvesti te na bilo koji party u gradu, a vjerojatno joj i nekoliko profesora jede iz ruke. Ovo je društveno najsnažnija osoba tvoje ekipe, ali nije toliko naivna da ne shvaća kad ju se izrabljuje. Ako počneš izrabljivati moći ove osobe, pripremi se da ostaneš sam/a u svojoj sobi.

Mama



Trebaš neku grickalicu? Losion za tijelo? Kremu za ruke? Rame za plakanje? Ova osoba ima sve. Brinut će se za tebe u dobru i zlu i nije ju strah zaštititi te i pomoći ti kad noć krene u krivom smjeru i malo pretjeraš. Ova osoba držat će tvoju ekipu na okupu i posredovati između njih da se ne posvađaju. Budi zahvalan/na!

Party životinja



Ako i ne uspiješ upasti na neki party, uvijek možeš napraviti svoj uz pomoć svoje ekipe. Najviše će ti pomoći baš ovaj prijatelj koji se zna odlično zabaviti bez obzira gdje se nalazite, čak i ako sjedite pred telkom i gledate Breaking Bad uz vrećicu čipsa. Ne potcjenjuj moć ovog člana društva: može te razveseliti kad god se osjetiš loše.

Trijezni i odgovorni vozač



Ponekad su potrebni samo auto i dozvola za parkiranje da se s nekime sprijateljiš. Vozač te vidio u najgorim izdanjima i o tebi zna mnogo stvari koje ne želiš da se pročuju niti da ih sazna više ljudi. Zbog toga je uputno ne naljutiti ovog člana ekipe. I ponekad plati gorivo!

Najbolji prijatelj/ica



Nije da voliš raditi selekciju na dobre i najbolje, ali ova ti je osoba definitivno najprijatelj/ica. Uz tebe je čak i ako se svi drugi okrenu protiv tebe, a najvjerojatnije bi za tebe lagao/la i na sudu. Kad bi završio/la u reštu jer laže pred organima zakona za tebe – donio/la bi tortu s rašpicom unutra za vrijeme posjeta u \'ćuzi\', a ako to ne bi prošlo – tražio/la bi da i tebe smjeste u istu ćeliju. Znaš da bi.

L.B./izvor: The Odyssey Online
foto: arhiva

Još vijesti