Vodič za brucoše

5 tipova idealnog cimera

MojFaks | Vijesti, 26.03.2019.5 tipova idealnog cimera

Uz stres oko ispita i učenja, nikome nije u cilju mijenjati cimere svako malo. Izdvojili smo pet tipova idealnog cimera u kojima će se svatko prepoznati.

(NE)pušači, kako kome odgovara


Pušači i nepušači mogu, naravno, živjeti zajedno, ali morate postaviti neka pravila i pridržavati ih se. Dogovorite mjesto na kojem se smije zapaliti cigareta i ona na kojima vam to ne odgovara (svi znamo koliko odjeća i predmeti brzo upiju miris dima). Kao i u svemu i ovdje je kompromis ključ uspjeha i sretnog zajedničkog suživota.

Oni koji prate tvoj tempo spavanja i tulumarenja


Ako jedan cimer voli učiti do dva u noći, a drugi do tada tulumari s ekipom pa spava do podneva, teško da će ta kombinacija funkcionirati. Važno je s cimerom unaprijed dogovoriti kada se zabavlja, a kada uči. 

Cimer koji zna gdje su mu pare, a gdje čarape


Razbacana roba, neoprano suđe, skripte koje su po cijelom stanu…. Takav cimer je malo kome poželjan. (Osim ako niste podjednako neuredni, no onda vam prijeti opak razgovor sa stanodavcem.) Dogovorite zajednička pospremanja prostorija u kojima svi boravite ili rasporedite zadatke. Obožavate li peglati, a vaš cimer brisati prašinu, spojite ugodno s korisnim.Osoba koja pazi na financije


Stanodavac traži stanarinu početkom mjeseca, a vaš cimer stalno kasni ili pak posuđuje od vas novac. Loša kombinacija koja će s vremenom „puknuti“. Pobrinite se da dijelite životni prostor i režije s osobom koja je financijski odgovorna i prvo podmiri mjesečna davanja, a tek potom kreće u napad na rasprodaje.

Onaj koji ima pokućni internet


Kako bi zajednički život funkcionirao što bolje, važno je, među ostalim, da cimeri mogu bezbrižno surfati, streamati filmove i uživati u glazbi. Zahvaljujući Tele2 pokućnom internetu to je lakše no ikada. Ruter za pokućni internet jednostavno se isključi iz struje i počne koristiti na nekoj novoj lokaciji. Za njega nije potreban nikakav dodatan priključak osim onog za struju, a upravo zbog toga ga je moguće nositi u novi stan sa sobom. Pokućni nudi mobilnost, jednostavnu instalaciju i neograničen promet uz BEZBROJ GIGABAJTA za 169 kuna, a za dodatnih 95 kuna mjesečno uz ruter za pokućni dolaze i dva Samsung Galaxy Tab A 10.1 tableta, kako bi surfanje uistinu bilo neograničeno na više uređaja.

PR tekstTele2pokućni internetcimeri

Prati nas na Instagramu!