Mojfaks.hr u Vijesti

9 razloga zašto je hrana bolja od bilo kojeg dečka

Ako je i tvoj news feed zasićen fotkama najsretnijih parova na svijetu, a sestra ti se upravo zaručila, evo jedna dobra vijest: hrana je bolja od bilo kojeg dečka!

15. prosinca 2015 16:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nije loše biti u vezi, imati nekoga za maženje pod dekicom ili odlazak u kino, ali ne trebaš biti u depri ako si trenutno solo. Prisjeti se samo da si već godinama u bliskoj i sretnoj vezi s hranom koja te uvijek uveseljava, zadovoljava i nikada neće reći nešto krivo.

* Zadovolji te svaki put.

Dok se isto ne može reći za dečka.

* Jeftinija je od dečka.

Posebice sad, kad su blagdani iza ugla.



* Hrana se ne igra tobom niti ti šalje dvosmislene poruke.
Sjeti se samo omiljenog jela – uživaš u njemu već godinama i točno znaš na čemu si. Nema laži, obmana, muljanja, nerazumijevanja. Samo čisto zadovoljstvo i ljubav!



* Uvijek miriše sjajno!

Jeftina kolonjska voda a la Pino Silvestre? Ne hvala!

* Ne moraš ju dijeliti ni sa kime (ali ako poželiš i to je ok).

Možeš ručati ili večerati sama i to je u redu, a možeš pozvati i prijatelje. Hrana se neće buniti, ma kako god ju odlučiš konzumirati.



* Ne osuđuje te!
Hoćeš li pojesti još jednu vrećicu čipsa ili još jednu porciju mamine genijalne sarme?! Koga briga, samo naprijed!

* Tješi te u najmračnijim i najtežim trenucima

Dečko će teško razumjeti drame koje prolaziš s frendicama ili obitelji. Reći će: "Ma sve će biti ok" i vratiti se gledanju utakmice ili otići s frendovima na pivo. A ti? Okrenut ćeš se omiljenom sladoledu ili gumenim bombonima jer oni su uvijek tu za tebe.

giphy

* Liječi mamurluk.
Dok dečki najčešće uzrokuju mamurluk: bilo da moraš popiti da skupiš hrabrosti i priđeš mu, bilo da te povrijedio pa piješ da zaboraviš. Malo fast fooda, pizza cut ili pileća juhica – ima li boljeg lijeka za bubnjanje u glavi i mučninu koja te paralizira dan nakon tuluma? Osjećat ćeš se bolje dok kažeš keks!



* Ne moraš biti monogamna.
Zamisli da do kraja života jedeš samo jedno te isti ručak! Užas! Ma koliko god vrhunski bio pripremljen, dosadit će ti već nakon par dana. Zato s hranom možeš eksperimentirati – dapače, ovo od tebe čini gurmanku!

Živjela hrana!

L.B./izvor: College Candy
foto: Tumblr

Još vijesti