Mojfaks.hr u Vijesti

9 tipova koje ćeš sresti na svakom studentskom tulumu

Fakultet je težak i zahtijeva mnogo tvoj vremena, intelektualnih napora i financijskih sredstava. Ponekad se jednostavno moraš odmoriti jer svatko zaslužuje pauzu.

9. lipnja 2015 16:52
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Dobra stvar studiranja je da ne moraš čekati vikend za tulumarenje i traženje ispušnih ventila. I iako je istina da smo svi individualci, ovih 9 tipova možeš sresti na svakom studentskom tulumu.

Najbolji domaćin



Gdje ćeš ga pronaći: Trčkara dok drugi tulumare, svima osobno poželi dobrodošlicu ili ih srdačno pozdravi, pazi da važne stvari ostanu čitave, a tepih ne izgori.
Karakteristike: Jako je uzbuđen što te vidi, ali nakon par rečenica mora juriti dalje pobrinuti se da se svi dobro zabavljaju. Dovoljno je darežljiv (ili lud) da neprestano poziva ekipu u svoj stan stoga bi bilo dobro da se u skladu s time i ponašaš: nema razbijanja i povraćanja po podu.

Hipster



Gdje ćeš ga pronaći: U nekom \'in\' bircu ili noćnom klubu u kojem poslužuju domaće pivo ili alkoholne specijalitete koji se ne mogu popiti na mnogo mjesta.
Karakteristike: Toliko je iznad fakulteta i svih tih studentskih tuluma da mrzi što mora biti tamo. Sigurno će ti spomenuti da su ga drugi dovukli na party, a prigovorit će i da mu je glazbeni ukus svih ostalih – katastrofa.

Junky



Gdje ćeš ga pronaći: Ne želiš ga pronaći.
Karakteristike: Najčešće se povlači po sobama, a po dimu koji izlazi ispod vrata možeš pogoditi i u kojoj se trenutno nalazi. Smije se najglasnije i to vjerojatno nečemu što uopće nije smiješno.

Bogati dečko



Gdje ćeš ga pronaći: U središtu zbivanja, ma gdje se nalazio. Najčešće sjedi okrenut leđima zidu kako bi ga svi dobro vidjeli i kako bi imao dobar pregled situacije.
Karakteristike: Bezobrazan je, neotesan i najčešće komentira stvari i osobe koje su \'ispod njega\'. Obleka mu je najčešće jednako nametljiva pa ga je zbilja teško promašiti.

Zavodnik



Gdje ćeš ga pronaći: Uvijek je okružen hrpom kolegica. Primijetit ćeš ga odmah jer je predivan.
Karakteristike: Kosa mu je savršena, osmijeh mu je savršen i uvijek zna što treba reći. Također je usavršio i zavodničko namigivanje.

Plesač a la John Travolta



Gdje ćeš ga pronaći: Na plesnom podiju, a gdje drugdje?
Karakteristike: Zabavlja se bolje nego ostali. Nije samo došao na tulum – on je tulum. Samopouzdan je, zabavan i nije ga sram pokazati svima svoje pokrete.

Čudak



Gdje ćeš ga pronaći: Nigdje. On će pronaći tebe.
Karakteristike: Primijetit ćeš da uleava svim curama i to s najjadnijom forom ikada uz uvijek istu reakciju odbijanca. To ga, zbog nekog razloga, uopće ne obeshrabruje. Drži se blizu svojih frendica da ga odbiješ od sebe!

\'Onaj tip\'



Gdje ćeš ga pronaći: U bircu...ili na podu kupaonice.
Karakteristike: Najčešće glavinja i tetura po tulumima, pokušava uvjeriti ljude da je \'ok\' dok istovremeno cuga žestice i podriguje kao da će se svaki čas ispovraćati.

Dobrica



Gdje ćeš ga naći: Ima ih dovoljno! Najčešće su raštrkani po tulumu, smješkaju se i iskreno uživaju u društvu svojih frendova i upoznavanju novih ljudi.
Karakteristike: Pozdravit će te s osmijehom i pogledati te u oči. Ispitivat će te o tvojim interesima, studiju i sličnim stvarima, s tim da će ga odgovori zbilja interesirati. Bit će prvi koji će ti prići ako mu se učini da si u nevolji i ponudit će se da te otprati kući bez ikakvih ljigavih komentara.

L.B./izvor: Cambio
foto: aol.com

Još vijesti