Mojfaks.hr u Vijesti

Američki san na balkanski način: srpski student pljačkao banke po SAD-u

‘Svi su u obitelji fini i pristojni ljudi, ova vijest će ih dotući…’

2. rujna 2014 13:48
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prijatelji Marka Perovića u šoku su što se njegovo ime povezuje s kriminalnim radnjama. Za srpski Blic, jedan od njegovih prijatelja izjavio je:

Marko je odličan momak! Vredan, radan, sportista. U Ameriku je otišao pre dve i po godine preko programa “Work and travel” za studente, vozio je kamion, snalazio se... Roditelji su mu razvedeni, i on je već duže vreme živeo u Novom Sadu, gde su mu i mlađi brat i sestra. Svi u porodici su fini i pristojni ljudi, ova vest će ih dotući. Možda su ga uvukli, mlad je on i još naivan.

Marko Perović 23-godišnji student nalazi se među četvoricom uhapšenih u gradu Concordu zbog varanja s kreditnim karticama, ‘teške’ više tisuća dolara.



Policajci iz Concorda su osim Perovića, koji je živeo u Chicagu, priveli i Nikolu Colaka (36) iz Vermonta, Ivana Halacija (27) iz New Yorka i Stefana Mihova (28) iz New Jerseyja.

Četvorica osumnjičenih terete se za više krivičnih djela krivotovorenja kartica, korištenje tih kartica, nezakonit pristup računalima raznih tvrtki i zavjeru.

Četvorica osumnjičenih uhićena su u sobi hotela u blizini velikog shopping centra u Concordu, kada su se, kako kažu u policiji, spremali za nove ‘pohode’ na bankomate.

Više o cijelom slučaju možete pročitati ovdje.

L.B./izvor: Blic.rs
foto: Facebook

Još vijesti