Mojfaks.hr u Vijesti

Baš ovoj kiši u inat: izađi i zaruži! Provjeri gdje se najbolje tulumari ovaj vikend

Fali nam more, fale nam festivali, fale nam putovanja... A fale i tebi. Vrijeme ne možemo ubrzati ni da hoćemo, tako da nema nam druge nego čekati ljeto 2016.

25. rujna 2015 17:40
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ali to ne znači da ćeš doma plakati i dosađivati se u kutu mračne sobe razmišljajući o tome kad ćeš opet moći na "godišnji". Naprotiv! Iskorist ćeš sve ono što noćni život trenutno nudi i poslušat ćeš Tulumarku i njene prijedloge za najbolji vikend.

PETAK, 25. rujna

Gallery Club već je otvorio svoja vrata i zakoračio u novu sezonu klupskog partijanja, tako da je na reperotaru ponovno tradicionalni R\'n\'B Unisex Friday. Za mjuzu se brine rezident DJ Emilio Dalbello, a osim najnovijih R\'n\'B, hip-hop i house hitova, očekuju te i atraktivne Gallery djevojke uz koje atmosfera nikad ne može biti trula!

Ako voliš narodnu muziku – e, onda je petak dan za tebe, jer možeš birati između čak tri eventa! 

U The Best dolazi najpoznatiji i najgledaniji regionalni glazbeni bradn: Pinkove Zvezde! Ako želiš čuti kako uživo zvuče najtalentiraniji mladi izvođači iz regije koji su svojim pjevačkim i zabavljačkim sposobnostima zabavili publiku i stekli naklonost i divljenje estradnih zvijezda, znaš gdje ti je mjesto.

Tik do the Besta, u IN Baru, nastupa Dara Bubamara. Ovdje su riječi suvišne.

Još jedan narodni vokal, Milica Todorović, dolazi u H2O Club. Koncert počinje u 23 h, a ukoliko želiš čuti kako njen milozvučni glasić zvuči uživo, morat ćeš izdvojiti 40 kn.

Sa svojim klupskim programom starta i Maraschino i to pod nazivom ReFresh. Za DJ pultom izmijenit će se čak četiri DJ-a, a puštat će samo najbolje od house glazbe unazad zadnjih 15 godina.

U Bikers Beer Factory dolazi cover band The Trio, koji rade odlične obrade popularnih bandova kao što su ZZ Top ili AC/DC. Kaže se da je imitacija najiskreniji oblik laskanja, a The Trio laska tako da ćete im jako brzo jesti iz ruku. 

U Shock Show Industryju ponovno se održava Karlovačko RockOff, na kojem se izmjenjuju najolji hrvatski bandovi. Ovog petka na pozornici bivšeg Katrana zasvirat će ih čak 5.

Preko puta, u DEPO klub, malo drugačija spika – underground Tech D House party. Za muziku se brinu Mary, Sin i Branos. Start je u 23 h po cijeni od 3x10 kn. Cure upadaju free sve do 00:30 h.

Ako briješ na tekilu, sombrero, sapunice, kaktuse i ina obilježja meksičke kulture, zapiči u Kvak jer se tamo održava Mexican Party.

Klub Masters proslavit će čak 10 godina postojanja Freilauf klupskog programa. Ako je nešto izržalo 10 godina, znači da valja.

A čak 17 godina izdržao je i Sax! Taj će klub u petak otvoriti svoju XVII. sezonu uz nastup Žive Legende. Ali to nije sve – i cuga je ful povoljna. Start je u 22 h, upad 10 kn, a ako se tamo nacrtaš do 22:30 h, imaš gratis rakiju.

Močvara uz besplatan upad pleše na mjuzu iz filmove Quentina Tarantina. Starta se već u 22 h.

SUBOTA, 26. rujna

U Galleryju se pleše u mraku pod UV lampama na Neon Partyju. Fora, jel\' da? Još kad u to ubaciš i mjuzu koju roka DJ Joe2Shine... Pff, \'di ćeš bolje!

Iako je ljeto prošlo, Aquarius Club na Jarunu za to ne mari i organizira super party "Clap Your Hand Zrće Party", kojim se opraštamo od sezone partijanja na Zrću. Dogodine! Za mjuzu i atmosferu zaduženi su Colin May, An7onio, Z’Spin, Mario Amarillo te Marco Cole, a za dobro raspoloženje sva cuga je 2 za 1 do ponoći. Start je u 23 h.

Uz plesačice, ženske anđele, violinski show, DJ-a i specijalnog gosta Khala Bar otvara sezonu. Ne može biti loše...

Taboo Club rezerviran je za proslavu trećeg rođendana trojca Get High, kojeg sačinjavaju Toxic, E-Base i T-Bo. 

U Shock Show Industryju održava se Phillitchevanje. Iz imena kao i obično ne možemo skužit\' o čemu se točno radi, ali u jedno smo sigurni – klub je vrh i njegovim izborom definitivno ne možeš pogriješiti.

Preko puta Shock Showa, u DEPO klubu, prava klupska poslastica. Jedan od rijetkih hrvatskih DJ-a koji se uspio probiti i na inozemnoj sceni. Dame i gospodo, Petar Dundov i to sa all-night-long DJ setom. Starta se u 23 h, završava tek u 6 ujutro, a cijena je 30 kn.

Ako nijedan od prethodna dva navedena kluba nije u tvom điru, možeš skoknuti do Green Gold Club-a, koji je isto tako u Radničkoj. Pogotovo ako si cura. Tamo se za 20 kn održava Total KnockOut Erotic Male Show. Pa, eto, dame.. Odite i pasite oči.

U Kvaku se sprema Gentleman\'s Party. Tako i da dečki imaju gdje otići.

I dalje traje otvorenje sezone u Sax!-u uz nastup banda Cry Babies

Ako više briješ na retro spiku, skokni do Vintage Industrial Bara gdje će svoj nastup imati The Doors Tribute Band. Start je u 22 h, a upad za studente je svega 10 kn.


Prijedlozi su ti servirani, na tebi je samo da odabereš onaj koji ti najviše paše. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti