Mojfaks.hr u Vijesti

Besplatan vodič za sve studente u Zagrebu

Počela je nova akademska godina – za neke prva, za neke još jedna u nizu. I ove godine studentski vodič sa svojim zanimljivim tekstovima i popustima stiže direktno u ruke studenata. Moći će se pronaći na svim važnim studentskim lokacijama.

10. listopada 2013 10:34
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studentski vodič, koji je ove godine doživio svoje 8. izdanje, knjižica je s korisnim tekstovima, savjetima i smjernicama te popustima za studente. Primjerice, možete pročitati savjete o tome kako efikasno učiti, gdje i kako pronaći posao ili kako jeftino putovati.

Uz informativne tekstove, u studentskom vodiču ćete pronaći i mnoge odlične popuste kako bi vam ova studentska godina bila još zabavnija i lakša. Tu su gratis studentski meni u Cineplexx kinima, 30% popusta u Termama Čatež, 50% popusta na CARNet mobilni internet u VIP-u ili 55% popusta na lasersku korekciju vida u Optical Express-u. Uz navedene, u Vodiču ćete pronaći i brojne druge popuste.



Distribucija vodiča počinje 10.10. i traje otprilike dva tjedna, odnosno dok svaki student ne dobije svoj primjerak. Ne trebate ga tražiti – on će pronaći vas; u Studentskom centru, na svakom fakultetu i u svim menzama u Zagrebu.

Još vijesti