Mojfaks.hr u Vijesti

Koristio wc na kampusu pa jedva izvukao živu glavu: Komad stropa pao mu na glavu

17-godišnji Tarik tvrdi da je koristio toalet u svom koledžu u Leicesteru, kad su mu slušalice ispale iz ušiju. Kad se sagnuo da ih podigne, komad stropa pao mu je na glavu.

18. lipnja 2021 14:34
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tarik El Mousfir kaže da se onesvijestio na otprilike osam minuta nakon što su mu komadi stropa pali na glavu dok je koristio sanitarni čvor na koledžu Leicester u kampusu. Unesrećeni tinejdžer odvezen je u bolnicu, nakon čega je pušten kući na oporavak.


>>>Krevet u domu ga koštao života: 19-godišnji brucoš pao na pod usred noći i završio tragično<<<


Kaže da je bio u wc-u kad su mu slušalice ispale iz ušiju. "Sagnuo sam se da ih podignem s poda, kad se komad stropa stuštio na moju glavu", kazao je. "Mislim da je negdje curila cijev ili nešto jer je nakon toga počela sukljati voda oko mene. Jako je boljelo, ali ustao sam i obavijestio profesora o svemu nakon čega me uputio na recepciju", govori za Metro.co.uk.


Često ga boli glava, a muče ga i nesanica i nedostatak koncentracije


Ondje su mu ponudili led za glavu i vrat no kad je krenuo po njega, onesvijestio se. "Mislim da sam bio u nesvijesti oko osam minuta. Nakon što sam došao sebi, odvezli su me u bolnicu", prisjetio se. Nakon prvotnog šoka, morao se oporaviti i od ostalih posljedica indicenta. "Često me boli glava i vrat me jako boli", kazao je. "Imam problema s nesanicom i koncentracijom", dodaje.


>>>Faks ga skoro došao glave: Na studenta pao dio stropa dok je sjedio na predavanju<<<


Glasnogovornica koledža izjavila je da se cijeli indicent istražuje. "Informirani smo o incidentu u kampusu koji se zbio u siječnju", izjavila je. "U kontaktu smo sa studentom i njegovom obitelji kako bismo bili u toku s njegovim stanjem i želimo mu brz oporavak", izjavila je.


Dodala je da im je na koledžu sigurnost studenata važna stoga su osigurali mjesto nezgode dok se ne utvrde sve okolnosti zbog kojih je do nesreće došlo.


izvor: Metro.co.uk

Još vijesti