Mojfaks.hr u Vijesti

Brate, mrtav si za nas: prijatelji mu organizirali sprovod jer stalno visi s curom

Svi mi imamo barem jednogu prijateljaicu koja nestane s lica Zemlje kad se zaljubi...

22. listopada 2015 14:13
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

To je neizbježno, barem u početku veze, i nema se tu bog zna što za napraviti. Svi mi na ljubav reagiramo drugačije.

Nakon što je upoznao Jess Ferguson, 20-godišnji Keiran Cable iz Južnog Walesa nestao je i ostavio svojih 50 prijatelja u nedoumici gdje je i što mu se događa. Prema pisanju Daily Maila, Cable je 19-godišnju Ferguson upoznao prije otprilike 18 mjeseci i otada većinu vermena provodi s njom, a prijatelji su postali davna prošlost.


Ovo je novopečeni par!

Umjesto da cijeli kraj i njegov Facebook zid oblijepe plakatima "TRAŽI SE", dečki su odlučiti napraviti nešto bolje. I kad kažemo bolje – mislimo tisuću puta bolje.

Keiranovi najbliži prijatelji odlučili su za svog \'pokojnog\' prijatelja organizirati sprovod. Rekli su mu da će gledati Svjetsko prvenstvo u ragbiju, a umjesto toga svi su se obukli u crno, unajmili mrtvačka kola i napravili lijes u koji će staviti Keirana.





Ovako je izgledao sprovod!


Unatoč sprovodu, Jess tvrdi da je Keiran slobodan družiti se s dečkima kad god poželi. No, čini se da mu je zasad ipak draže biti kraj svoje djevojke.



Što se Keirana tiče, ovu je zezu prihvatio objeručke pa je u cijeloj lažnoj ceremoniji dobrovoljno sudjelovao. Organizirali su čak i pjevanje himne u njegovu čast, a osmislili su i program "u sjećanje na" u njegovu čast.




Dobrovoljno je sudjelovao u vlastitom sprovodu!

Svaka im čast!

L.B./izvor i foto: Elite Daily, freeimages

Još vijesti