V.K. u Vijesti

Studenti ovog domaćeg sveučilišta ne plaćaju prijenos završnog ili diplomskog rada – ali samo pod jednim uvjetom

Model plaćanja školarine obračunavao se lineralno - plaćao se svaki preneseni ECTS bod. Sveučilište u Splitu donijelo je odluku kojom studente oslobađaju od plaćanja dijela obaveza, no pod jednim uvjetom.

1. lipnja 2021 13:46
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon što smo pisali kako je Sveučilište u Splitu organiziralo cijepljenje za sve koji to žele, Senat sveučilišta opet ima dobre vijesti za svoje studente!


Kako je obavijestio Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, prošli tjedan je njihov Senat usvojio prijedlog studentskih predstavnika i Studentskog zbora vezan uz plaćanje završnih i diplomskih radova. Naime, kako stoji u njihovoj Facebook objavi, u idućoj akademskog godini 2021./2022. studentima se neće naplaćivati prijenos završnog rada ili diplomskog rada ako su to jedini preostali kolegij.


"Drage i poštovane kolege,


Obavještavamo Vas da je Senat Sveučilišta u Splitu na prošloj sjednici održanoj 27. svibnja 2021. usvojio prijedlog studentskih predstavnika i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, da se u idućoj akademskoj godini 2021./2022. - studentima ne naplaćuje prijenos završnog rada ili diplomskog rada, u slučajevima kada je to jedini preostali kolegij.


Ponosni smo što se naš glas čuje i što vas, nadamo se, uspješno predstavljamo! Hvala Vam na vašem povjerenju!
", stoji u objavi.






Još vijesti