Mojfaks.hr u Vijesti

Dobre vijesti za studente: HEP objavio natječaj za dodjelu stipendija

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2018.2019. Rok za prijavu na natječaj je 15 dana, od 8. do 22. studenoga 2018. godine.

9. studenog 2018 10:47
Poznati glumac i voditelj objavio fotku iz studentskih dana pa sve iznenadilo kako je njegov kolega nekada izgledao s kosom

Poznati glumac i voditelj objavio fotku iz studentskih dana pa sve iznenadilo kako je njegov kolega nekada izgledao s kosom Foto: MojFaks

Natječaj HEP-a za dodjelu stipendija studentima diplomskih studija objavljen je 8. studenog, a riječ je o 21 novčanoj potpori. Kako stoji na službenoj stranici HEP-a, interes mogu iskazati redovni studenti visokih učilišta u Republici Hrvatskoj koji su u akademskoj godini 2018./2019. upisali 1. ili 2. godinu diplomskog studija, čijim završetkom se stječe najmanje 300 ECTS bodova.

Izvor: hep.hr

Puni tekst Natječaja može se pronaći ovdje, a obrazac za prijavu na Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2018./2019 i obrazac izjave o neprimanju stipendije od druge pravne osobe nalazi se na ovoj poveznici.

Više o stipendiji i natječaju pronađite na internetskoj stranici HEP-a.

Ivana Petrić
foto: MojPosao

Još vijesti