Mojfaks.hr u Vijesti

Dogodila se ljubav: Zaprosio djevojku na Joletovom koncertu na apsolventskom u Grčkoj!

Fešta kakvu može prirediti samo kralj zabava Joško Čagalj Jole bila je proteklog tjedna na bajkovitom grčkom otoku Lefkadi prava prilika za pitanje života: Hoćeš li se udati za mene?

10. listopada 2014 16:59
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Među stotinama mladih iz Hrvatske koji su proteklog tjedna uživali na Collegium Apsolvent putovanju na Lefkadi i Krfu bili su i Kristina i Siniša. Svoju dugogodišnju djevojku Siniša je, kako bi im taj poseban trenutak bio još posebniji, odlučio uz pomoć prijatelja koji su odjenuli majice s natpisom "Udaj se za mene?" zaprositi upravo na Joletovom koncertu. Sretnom paru čestitao je i sam Jole, koji ne krije oduševljenje što baš njegove koncerte mnogi odabiru za najposebnije trenutke svojih života.






Na apsolventskom putovanju s mladima iz Hrvatske Joletu je i ove godine bilo toliko dobro da je odmah obećao da će i dogodine napraviti feštu kakvu se ne propušta!

Osim Joleta za danonoćnu zabavu na Lefkadi i Krfu su se brinuli i omiljeni DJ-evi Vanillaz, Jurki, Luca Montecchi i Dani, a brojni mladi iz Hrvatske su osim u grčkoj tradiciji mogli uživati i u prekrasnim plažama, nezaboravnim partyjima, trenucima za pamćenje i novim prijateljstvima.




Još vijesti