Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Dosta nam je druženja po sobama': Stotine mladih okupilo se u kampusu – policija mirno promatrala

MojFaks | Vijesti, 19.02.2021., Autor: Lidija B.Dosta im je druženja po sobama i stanovima, žele uživo vidjeti prijatelje...
Foto: ilustracija, meunierd via Shutterstock

Kako je i najavljeno, sinoć je na prostoru osječkog studentskog kampusa održan prvi party nakon dugo vremena, a nastavak je planiran za večeras.

"Povodom predugog lockdown-a i psihičkog umiranja u istom, vrijeme je da se nešto promijeni!", tako je najavljen jučerašnji party na prostoru osječkog studentskog kampusa.


...Na društvenim mrežama niču privatne grupe za one željne burnijeg studentskog života: 'Lokacije i adrese šaljite u inbox zbog nepozvanih gostiju...'...


Isprva stidljivo okupljanje do kraja večeri je postalo znatno masovnije pa se okupilo nekoliko stotina mladih željnih druženja s vršnjacima, piše SiB.


Uživo iz kampusa. Studenti ponovo partyjaju.

Objavljuje SiB.hrČetvrtak, 18. veljače 2021.


Mirno je sve to promatrala i policija koja je stigla na lokaciju, ali nisu izvršili niti jedno postupanje što je znak kako je sve proteklo bez ikakvih ekscesa.


...Nakon zagrebačkih, na ulice idu i riječki studenti? Najavili spontani party na popularnoj lokaciji...


"Već nam je dosta druženja po sobama i stanovima i htjeli smo vidjeti svoje prijatelje nakon previše mjeseci", gotovo su jednoglasni u svojim razmišljanjima svi oni koji su se sinoć okupili. Sugrađani mladima daju podršku u njihovim nastojanjima da se zabave unatoč pandemiji i mjerama restrikcije.


...Partijanje studenata i dalje top tema: Okupilo se gotovo tisuću mladih, ali kršenja mjera nije bilo?...


Studenti su okupljanje najavili i za večeras, a ostaje za vidjeti hoće li i ovaj put policija samo mirno promatrati.


izvor: SiB.hr


OsijekkampusokupljanjestudentitulumarenjedruženjepandemijakoronapolicijaSveučilište J. J. Strossmayer