Mojfaks.hr u Vijesti

ENTER the club! Kreće prvi radio za mlade - Enter Zagreb

Tune in.aj se 12.03. na 97 i 99 MHz. Kreće prvi radio za mlade - Enter Zagreb.

5. ožujka 2014 15:06
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kod nas ćeš prvi čut novu stvar od Martina Garrixa, Jason Derula, Rudimentala, Aviciija, Hardwella, Armin Van Buurena, Eminema i ostale klupske, ali i mainstream ekipe. Klasikom smatramo sve starije od 3 godine znači puštamo ti samo hitove. Subotom navečer u Enter Club Mixu dj.evi te nabrijavaju za izlazak, a karte za najveće europske koncerte i festivale već smo rezervirali možda baš za tebe.



Čeka te mlada, cool, urbana i malo pomaknuta ekipa. Ponosno je predstavljaju televizijska i radijska lica - Ines Huskić i Ivan Vukušić.

“Jako sam uzbuđena novim izazovom na novom hit radiju Enter Zagreb. Ekipa u redakciji je mlada i zabavna tako da uopće nemam osjećaj kao da sam na poslu već na ugodnom druženju s prijateljima. Imam odlične mentore koji me bodre, a ponekad i kude u procesu mog učenja te se nadam da ću opravdati povjerenje koje su mi dali.“ - otkrila nam je nova radijska zvijezda Ines Huskić.

Na društvenim mrežama smo dan i noć tako da ćeš biti updejtan čim vidimo da je izašla nova stvar, spot, remix ili obrada. Aplikacija nam je uskoro vani tako da ćeš nas moći slušati i preko svog smart telefona.



Fokus je na mjuzi i zabavi zato na našem webu, enterzagreb.hr, imaš E TOP20 za koju možeš i glasat i dat svoj prijedlog, a svaki ponedjeljak u Enter Jutru zajedno prepričavamo tvoj #dumdumvikend (pod uvjetom da ga se sjećaš ili barem netko od tvojih).




"Mlada i luda ekipa koju većim dijelom znam od prije presudila je mom angažmanu na Enteru Zagreb. Dobio sam idealan večernji termin koji mi omogućuje da noću puštam muziku, a preko dana osmišljavam zezanciju za program. Tko zna, možda upravo Ines i ja u budućnosti osmislimo neki hit!“ - uzbuđeno je izjavio DJ Ivan Vukušić.

Join to the E club – Enter Zagreb. Samo hitovi.

Sponzorirani članak

Još vijesti