Mojfaks.hr u Vijesti

Foto: Studenti suspendirani zbog golišave pozivnice na tulum

Američka nacionalna organizacija bratstva Pi Kappa Alpha suspendirala je svoj ogranak sa Sveučilišta Michigan nakon što su njihovi članovi poslali pozivnice za jednu zabavu na kojima su u polugolom izdanju. Točnije, studenti su se skinuli goli, a područje međunožja prekrili američkom zastavom.

5. ožujka 2013 11:32
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

S ovakvim fotografijama napravili su pozivnice za događaj u svom bratstvu te ih razaslali na sve strane i na kraju je, naravno, cijela priča završila i na internetu. Sve je na kraju saznala i središnja organizacija bratstva koja je cijelu michigansku podružnicu – suspendirala. Izjavili su kako se radi o neprikladnom i neumjesnom činu.

Nisu mislili nikoga vrijeđati, ali...

Devetnaestogodišnji Ryan Lee, predsjednik spornog ogranka bratstva kaže kako je sve skupa bilo satirično te nisu mislili nikoga vrijeđati, ni bratstvo, ni veterane, ni Ameriku, ni nacionalnu zastavu. \'Veoma nam je žao ako se netko našao uvrijeđenim\', rekao je Lee.


>> Foto: Provjerite kako se tulumarilo ovog vikenda širom Hrvatske!

Promo:

www.tulumarka.com


Uz fotografiju su nestašni članovi ovog bratstva napisali i sljedeće: \'Domoljubi, volite li svoju domovinu? Mi sigurno da. Mi čitamo Whitmanovu poeziju pokraj kamina i lijevamo sirup od javora na domaću pitu od jabuka. Svjesni smo božje naklonosti kada se igra veliki i sveti nogomet. Što je Amerika? Amerika je mjesto gdje piti alkohol dok se ne ispovraćaš znači piti alkohol dok ne pobijediš. Amerika je izumila tupost. I LSD.\'

Također, u pismu uz fotografije se ističe i kako je svaka ženska osoba koja nije uzbuđena zbog zabave koju pripremaju dečki iz bratstva – teroristička kurva.

Dakako, oko svega su se odmah stvorila dva tabora. Jedni su za, drugi protiv ovakvog ponašanja. Oni koji brane nestašne studente poznatog bratstva smatraju sve zajedno veoma duhovitom dosjetkom te pozivaju središnjicu bratstva da preispita svoju odluku prije nego neka veća šteta ne bude učinjena.



N.LJ.J.


Pročitaj još...
Studenti koji piju alkohol sretniji su od onih koji ga ne piju
Puno seksa (ni)je dobro za studente

Još vijesti