V.K. u Vijesti

Otvoren natječaj za BESPLATNI smještaj u privatnom domu u Zagrebu: Trebat će vam i preporuka župnika

Hrvatska provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca raspisala je natječaj za besplatni smještaj studenata u Domu sv. Antuna Padovanskoga u Zagrebu, Sveti Duh 33, za akademsku godinu 2021.2022.

12. srpnja 2021 13:21
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kako navode u natječaju, smještaj je namijenjen katoličkim studentima svih fakulteta, isključivo mladićima, a prednost će imati kandidati slabijeg imovinskog stanja i boljeg prosjeka ocjena, iz obitelji s brojnijom djecom, koji već ne uživaju studentsku stipendiju, ili neku drugu financijsku pomoć slične kategorije.


>>>Raspisan natječaj za besplatan studentski smještaj - pogledajte gdje<<<


Od potrebnih dokumenata, studenti moraju imati:


- pisanu molbu s obrazloženjem zbog čega kandidat traži smještaj u Domu sv. Antuna Padovanskoga,


- potvrdu socijalnog ureda o slabijem imovinskom stanju,


- pismenu preporuku vlastitog župnika koji poznaje kandidata s jamstvom da je kandidat praktični vjernik,


- presliku osobne iskaznice; krsnog lista; rodnog lista; domovnice; maturalne svjedodžbe,


- potvrdu o upisanom fakultetu,


- potvrde i priznanja o sudjelovanju na natjecanjima na svim nivoima i postignuta priznanja i nagrade (ako ih kandidat ima) kao i potvrde ili preporuke od nadležnih osoba i institucija za one koji su u posljednjih 12 mjeseci obavljali volonterski rad.


Uvjet za produženje boravka u Domu sv. Antuna za narednu godinu jest potvrda da je student položio sve ispite iz protekle godine.


Prijave za natječaj sa potpunom dokumentacijom primaju se do 25. kolovoza na njihovu adresu: Dom sv. Antuna Padovanskoga (za natječaj), Sveti Duh 33, 10 000 Zagreb, a rezultate natječaja objavit će 2. rujna na internetskim stranicama OVDJE i OVDJE te službenim Facebook stranicama.


izvor: ofmconv.hr

Još vijesti