Mojfaks.hr u Vijesti

Gdje se ugrijati ovog vikenda? Ovo su najbolja mjesta za izlazak!

Zakoračili smo i u posljednji mjesec ove godine i lagano se opraštamo od ove lude 2015. Temperature su već sad prave zimske i iako je vani i dalje plus, 'real feel' je u debelom minusu.

4. prosinca 2015 16:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iz iskustva ti možemo reći da je tulumaranje najbolji način za ugrijat\' se, tako da ti toplo preporučamo da čekiraš naše prijedloge za najbolji izlazak ovog vikenda. Za detalje o eventu, klikni na njegov naziv.


PETAK, 4. PROSINCA


U Historyju na Tkalči se sprema Lollipop Party na kojem će za mjuzu biti zadužen DJ eM Bee. Upad u klub je 20 kn, a ako uđeš prije 1, imaš pravo počastiti se na šanku u tom iznosu.

Opera Club rezerviran je za BSH Events Residency Night povodom kojeg nastupaju Aldo Morro i Room33. Za kartu u pretprodaji moraš izdvojiti novčanicu s likom bana Jelačića, a ako ju kupuješ na ulazu u klub, novčanik će ti biti lakši i za jednog mrkog medvjeda. Starta se u 23 h.

Don Tom rasplesat će Pepermint na Fresh Funku za kojeg moraš izdvojiti 25 kn. Početak je u 22 h.

Vip Club organizira Adventski Trash s početkom u 23 h. Cijena? 20 kn.

Khala Bar okupirat će poznati talijanski DJ Paolo Barbato s početkom u 23 h.

U The Bestu uz free upad za sve ljubitelje narodne muzike gostuje Dara Bubamara. Žaruljanje kreće u 23 h.

S istim početkom u H2O Clubu gostuje Nikola Roković.

Sve dame i sva gospoda (ali i oni koji se tako osjećaju) mogu skoknuti od 23 h na dalje skoknuti do Kvaka na Ladies VS Gentlemans Party.

U Green Gold Club dolazi Ivan Zak! Početak je u 22:30 h, a cijena karte je 30 kn u pretprodaji ili 40 kn na ulazu u klub.

Shock Show Industry ekipu vraća u disko vremena sa Back To DISCO eventom. Ako se obučeš tematski (čitaj: ikrofonke, zulufi, trapezice, lude košulje...), klub te časti prvom cugom po izboru. Pleše se na čak 3 floora s početkom u 23 h. Upad je 20 kn do 00:30, nakon čega se povećava za vrtoglavih 5 kn.

U Super Superu održat će se House District sa čak četiri DJ-a. Start je u 23 h, a cijena upada je 20 kn.

Četiri imena izredat će se i u DEPO klubu na Tech D House-u. Početak je u 23 h, a upad je 20 kn. Cure upadaju free sve do 00:30 h.

U Mastersu od 23 h na dalje nastupaju Omar & Nicole.

U Taboo Clubu mjuzu cijelu noć roka Fabian Jakopetz, s početkom u ponoć.

Sirup je jedna od lokacija Illectricity Festivala i kao takav sprema Sound Clash Night s početkom u ponoć. Đuskanje u klubu trajat će sve do 7 h ujutro, a za prisustvovanje partyju potrebno je izdvojiti 30 kn.

Ako želiš glazbeno osveženje, skokni do Maraschina na ReFresh. Svi ste dobrodošli od 23 h na dalje.

U Glow Clubu nastupaju Matrix Bend & DJ Nice. U klub možeš ući već od 22 h.

U IN Baru se spremaju Lička Noć i Razbijači Čaša. Ne shvaćaj to doslovno i pripazi na svoje piće kako ne bi ugrozio svoju, ali i sigurnost drugih partijanera. Start je u 22 h.

Močvara je svoj program posvetila mjuzi iz filmova Quentina Tarantina. Početak je u 22 h, a upad je free.

Sax!om će odzvanjati zvukovi mladog i ambicioznog studentskog benda Katarzani & Džejn. Mjuza će bit\' super, a i cuga je jeftina. Nema razloga da ne dođeš. Ulaz u klub je od 22 h po simboličnoj cijeni od 10 kn.

U Vintage Industrial Baru nastupit će Kung Foo Fighters – Foo Fighters Tribute Band. Ako si studoš/ica, u klub upadaš za svega 10 kn. Starta se u 22 h.

U Tvornici Kulture od 21 h na dalje nastupaju Pridjevi & Lebanon Opera. Kata je 30 kn, odnosno 40 ako je kupuješ na ulazu.

U Stotki u Velikoj Gorici se sprema Noć Harmonike.

SUBOTA, 5. PROSINCA


U Historyju će se simbolično (budući da je Sv. Nikola u ponoć) održati Krampus Party na kojem će se moći vidjeti tko je bio dobar, a tko loš ove godine. Starta se u 23 h uz upad od 20 kn, a ako uđeš prije 01:00 h, imaš pravo na šanku odabrati cugu u toj protuvrijednosti.

Opera Club sprema MashUp Satruday.

U Pepermintu se kao i skoro svake subote održava Discobol uz DJ-a Stanka Bondžu. Početak je u 22 h, a ulaz je 25 kn.

U Vip Club možeš skoknuti na Tooloomeeshka Sv. Nikola Party s početkom u 23 h.

Hollywood Vanity Club organizira već poznatu Ružionu, no ovog puta tema je – Šibanje. Naruči jednu bocu i drugu dobivaš džabe. Pleše se od 23 h.

U Bulldogu svira Positivo i upad je free. Početak je u 22 h.

Zatvor, lisice, sexy policajke... Sve to s pravom možeš očekivati na Prison Break Partyju u Moon Clubu od 23 h na dalje.

U Kvaku će se održati Red Illusion Party s početkom u 23 h.

Green Gold Club po uzoru na najbolje svjetske klubove u goste dovodi najbolje performere u sklopu svog La Fiest White Xmas eventa. Početak je u 22:30 h, a u klubu možeš očekivati dekoracije, akrobate i zvukove violine koje će proizvoditi jedan od najpoznatijih violinista – Miguel Lara. Doživi bijeli Božić u zeleno-zlatnom klubu.

U Shock Show Industryju će mjuzu rokati DJ Don Tom na Flashdance-u. Lik od mjuze vrti apsolutno sve, tako da ne možeš pogriješiti. Starta se u 23 h, uz upad od 20 kn. Nakon 00:30, upad poskupljuje za 5 kn.

U Super Superu te čeka Flipside na kojem će nastupiti Remi iz Elementala, Sara Renar i Jimi. Upad je 40 kn u pretprodaji i 55 kn na dan koncerta.

Teo Zver slavi rođendan! U DEPO klubu! Osim njega, nastupit će još 5 DJ-a, a povodom toga je ulaz free za sve.

U Taboo Clubu nastupit će Tvrtko, Sladoled i Cristian Varela. Start je u ponoć.

CheTheFat!CRO
slave 6. rođendan povodom čega spremaju sedmosatnu partijanu u Sirupu. Upad je 30 kn do 00:30, nakon čega iznosi 40 kn.

U Mastersu nastupa Lazo u sklopu Sindikat klupskog programa.

Sumnjamo da si ikad imao/la priliku čuti kako zvuče The Beatles uživo. E, pa sad imaš priliku. Skokni do Vintage Industrial Bara na The Beatles: HELP! i poslušaj kako dečki skidaju legende. Start je u 22 h, a upad za studente je svega 10 kn.

U Tvornici Kulture Side Project imaju promociju albuma. Karta je 20 kn (ili 25 na ulazu), a početak je u 21 h.

U IN Bar u gostovanje dolazi Cvija.

Ako ti je vodka jedno od dražih pića, razmotri mogućnost odlaska do Stotke gdje se sprema Smirnoff Party uz DJ Đuku.


Prijedlozi su kao i obično ovdje, a na tebi je da sam/a izabereš što ti najviše paše. Samo ne budi lame i ne pomišlljaj na to da ostaneš doma. Previše je dobrih partyja za takvu odluku. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti