Mojfaks.hr u Vijesti

Gdje van ovaj vikend? Pogledaj listu najboljih evenata i klubova!

Pet dana u tjednu se budiš za školu ili faks, učiš, pišeš zadaće, polažeš ispite, obavljaš stvari po gradu, trpiš špotanje roditelja jer si lijena... I ne da ti se. Skroz ti se ne da.

18. rujna 2015 18:01
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ali onda dođu ona dva blažena dana zvana vikend koja te cijeli tjedan zapravo održavaju na životu.

Mi živimo za vikend, a uvjereni smo da je i s tobom tako. Isto tako, zbog svih obveza koje imaš, sumnjamo da unaprijed mozgaš gdje ćeš izaći van za vikend, tako da ti ovog puta velikodušno serviramo listu naših prijedloga među kojima ćeš sigurno pronaći nešto za sebe, piše Tulumarka.

Kako bi dobio/la detalje o eventu, samo klikni na link.

PETAK 18. rujna

Je\'l rujan il\' nije? Bio bi red da skokneš na četvrti dan Rujanfesta na kojem ce nastupiti Jelena Rozga i Saša Matic. Cijena karte je 40 kn, ali otkrit ćemo ti tajnu – dođi prije 19 h i ne plaćaš ništa!

Ako si više za klupski provod, možeš se zaletiti do Galleryja na Jarunu gdje se održava V Global Party na kojem mjuzu rokaju DJ Emilio Dalbello i DJ Henry, a za atmosferu su zadužene sexy Gallery plesačice.

Nedaleko od Galleryja, veliko otvaranje sezone ima klub Roko. U goste dolazi ni više ni manje nego Željko Joksimovic! Za upad moraš izdvojiti 80 kn.

Tik uz Roko, u The Bestu, trebao je nastupiti Aca Lukas, čiji je nastup odgođen zbog bolesti i u pripremi je novi datum.

Ako te ova vijest rastužila, a ful voliš cajke, ne očajavaj. U H2O u gostovanje dolazi Ana Nikolic tako da svoju tugu možeš ublažiti uz njen live nastup.

Shock Show Industry (ex Tvornica Katran) rezerviran je za Karlovačko RockOff na kojem se kroz više tjedana natječu najbolji hrvatski rock bandovi. Ovog tjedna na repertoaru su Barbari, Ludwig, Manntra i NoA.

Odmah preko puta, u DEPO Klubu, sprema se HOLM – House Of Lost Memories. Povodom rođendana, klub sve koji dođu časti free upadom, tako da odlaskom u ovaj klub možeš uštediti nekoliko novčanica s likom Juraja Dobrile. DEPO poručuje da ne očekuj tortu i pjevanje rođendanskih pjesmuljaka, nego jedan sirovi underground party.

U Green Gold Club možeš svratiti na Rokanje. Nije ono što misliš, vec je riječ o mješavini najboljeg domaćeg i stranog rocka. Upad je free.

U Pepermintu party Fresh Funk uz DJ-a Stanka Bondžu starta vec u 22 h, a uz cijenu upada od 25 kn možeš uživati u dvije mrzle pive po cijeni jedne.

Funk te na eventu Johann Funk očekuje i u Johann Francku, uz besplatan upad sa startom u 23 h. Za mjuzu je također zadužen DJ Stanko Bondža.

U Kvaku se odvija Chaggica, a po imenu eventa možeš zaključiti da je posrijedi neki plesnjak.

Ako si student/ica, za svega 10 kn u Vintage Industrial Baru možeš uživati na The Beatles Tribute Band-u, dok je u protivnom ulaz 20 kn. Starta se u 22 h.

Prolaziš li pored Velike Gorice, imaj na umu da je u Stotki Noc Harmonike.

Riječanima isto neće biti dosadno jer počinje Hartera Festival! Održava se u staroj tvornici papira, a u dva dana festivala izredat će se Kawasaki 3P, Elemental, Stampedo i mnogi drugi, a najveće ime lineup-a je definitivno Groove Armada. Cijena karte za petak je 50, a za subotu 70 kn na dan događanja.


SUBOTA, 19. rujna

Na petom danu Rujanfesta nastupaju Magazin i Dražen Zecic! Cijena karte je 30 kn, ali je upad free ukoliko na festival dođeš prije 19 h.

U sklopu svoje turneje "Dani Zatvorenih Vrata", na Šalati će nastupiti legandarno Hladno Pivo! Cijena ulaznice je 80 kn.

Gallery Club organizira kostimirani party dobrodošlice u Zagreb – Welcome Back White Party. Dress code je, logično, bijelo, a za još bolju atmosferu i vizualni identitet kluba pobrinut će se Gallery djevojke.

Pepermint pak garantira najbolji subotnji tulum na partyju Discobol, koji starta u 22 h. Cijena je 25 kn, a za muziku je zadužen rezident – DJ Stanko Bondža.

U Shock Show Industryju se sprema event neobičnog imena: Po Dizanje Krana. Mario 5rekovic, koji je inače i domaćin u klubu, vjerojatno misli na Po Dizanje atmosfere. S ovim klubom ne možeš pogriješiti i toplo ti preporučamo da izvidiš o čemu se radi. Na jednom od tri floora ćeš sigurno naći nešto što paše tvom uhu. Upad je 20 kn do 00:30 h, nakon čega iznosi 25 kn.

Samo nekoliko metara dalje u klubu Super Super odvija se Dance Hard koji će obuhvatiti najveće plesnjake 80ih, 90ih, ali i s početka 2000ih. Start je u 22 h, a naknada za ulaz je simboličnih 20 kn.

U DEPO Klubu na Elektron-u će se izmijeniti čak 3 DJ-a s početkom u 23 h, dok je upad povodom rođendana i dalje free.

Od 23:30 h na dalje, čak 4 DJ-a zapalit će floor Taboo Cluba na eventu Honky Tonk.

Green Gold Club će u sklopu Gold Finger-a ugostiti jednog od najuspješnijih mladih hrvatskih DJ-a: Matrodu! Ako ti kažemo da ga je Oliver Heldens osobno preporučio Spinnin\' Recordsu, znat ćeš da je riječ o talentiranom liku. Upad je free, a event starta u 22:30.

U Rijeci je na redu drugi dan Hartera Festivala. Cijena ulaznice za subotu iznosi 70 kn.

Prijedlozi su ovdje, a mi se nadamo kako ćeš barem jednog od njih i usvojiti. Pusti mozak na pašu i zabavi se! Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B./izvor i foto: Tulumarka

Još vijesti