Mojfaks.hr u Vijesti

Genijalna ideja za zaradu: dostavlja hranu mamurnim studentima

Tko još nije doživio sljedeću noćnu moru: izađeš van, napiješ se i vratiš u stan ili dom potpuno zgažen i bezvoljan. Nakon beauty sna - uhvati te glad. Vučja glad, zvjerska glad...a fastić ili menza nikad nisu bili udaljeniji...

14. listopada 2015 13:57
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon nekoliko sati nemirnog alkoholnog sna i oporavljanja od večeri prije koje se, budimo iskreni, baš i ne sjećaš, probudiš dehidriran, gladan, žedan, očajan, razmišljaš o masnoj i hrskavoj hrani, a ne da ti se izaći van jer je:

a) prejako sunce
b) pada kiša
c) bubnja ti u glavi
d) mučno ti je
e) #nedatise


foto: Facebook

Što biste dali da postoji neko simpatičan tko će ti dostaviti hranu iz restorana ili omiljenog fast fooda! Ne da ti se čak ni u menzu...E da, netko se toga već sjetio...

Student sa Sveučilišta Plymouth, George Galbraith, osmislio je Hangover Helpers, uslugu koja nudi dostavu hrane iz restača koji inače ne dostavljaju od vrata do vrata (kao npr. KFC i McDonald\'s).


foto: Twitter

Mamurni zombiji mogu jednostavno nazvati broj servisa Hungover Helpers i naručiti što žele. Platiti se može PayPalom ili gotovinom po pouzeću hrane. Cijena usluge iznosi 2,5 funti za narudžbe manje od 10 funti, a 4 funte za narudžbe koje premašuju 10 funti. Svi korisnici kažu da vrijedi svakog penija!

I? Što čekaš? Možeš pokrenuti posao ovdje!

L.B./izvor: Unilad
foto: Facebook, Twitter

Još vijesti