Mojfaks.hr u Vijesti

Hmelj za četvorke: Na ovom našem fakultetu studenti za 55 ECTS bodova i vrlo dobar prosjek dobiju pivo (i još ponešto)

Nagradi dekana mogu se nadati izvrsni studenti, ali na jednom domaćem fakultetu i vrlo dobri studenti bivaju nagrađeni. Njihova nagrada je pivo, sir te posebna diploma. To dobro znaju studenti karlovačkog Veleučilišta jer upravo su oni ti koji uživaju u spomenutim proizvodima na račun 55 ECTS bodova i četvorke na kraju semestra.

23. travnja 2018 12:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nagradu Branka Wasserbauera, dekana karlovačkog Veleučilišta primila su 22 studenta s niza studija, od strojarstva, studenata zaštite na radu, lovstva i zaštite prirode, ugostiteljstva, poslovnog upravljanja, prehrambene tehnologije, piše Lokalni.hr.


Izvor: kaportal.rtl.hr

No, zakinuti na karlovačkom Veleučilištu ne ostaju niti studenti koji nižu četvorke i vrijedno skupljaju svoje ECTS bodove. Studenti koji imaju 55 ECTS bodova i prosjek ocjena vrlo dobar, dobili su Rektorovu nagradu – posebnu diplomu, knjigu te sir i pivo, proizvode kolega s Veleučilišta, prenosi Lokalni.hr.

...Bez vadičepa nema diplome: Otvoren vinski studij za sve ljubitelje dobre kapljice...


"Naše gospodarstvo nas zove kako bismo mu uputili najbolje diplomirane strojare i mehatroničare, prehrambeni inženjeri rade na OPG-ima, u nizu pivovara, ugostitelji odmah nalaze posao. Velik broj diplomanata odlazi i u inozemstvo, jer su naše diplome priznate.", kazao je dekan Wasserbauer.


Izvor: Pixabay

Osim što ovo karlovačko Veleučilište ima u planu i proširenje, ono od drugih visokih učilišta odskače po odnosu prema studentima jer simbolično nagrađuje i "četvorkaše" te ih potiče da budu bolji.

Ivana Petrić
izvor: Lokalni.hr
foto: Darko Ba/arhiva MojFaks/Pixabay/Pixlr

Još vijesti