Mojfaks.hr u Vijesti

Horor svakog studenta: završila u kući svog profesora bez hlača

Jedna je 'Redditorica' na toj društvenoj mreži odlučila podijeliti svoju najgoru pijanu priču koja uključuje previše vina, golotinju u nepoznatom kvartu i kuću profesora.

9. travnja 2015 13:14
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

\"Kao student na fakultetu, mislila sam da su dani užasnih pijanstava iza mene. No, prošli sam petak uspjela nadmašiti samu sebe\", napisala je korisnica pod nadimkom \'Choppiii\' na Redditu.

\"Nakon što sam napustila kuću prijatelja gdje sam popila otprilike pet čaša vina previše, krenula sam prema stanu svojeg dečka gdje povremeno stanujem. U cijelom bunilu u kojem sam se nalazila, nekako sam izgubila kratke hlačice i usred nepoznatog se kvarta zatekla samo u donjem rublju.

Iz nekog sam razloga ušetala u kuću koja nije uopće izgledala kao kuća mojeg dečka i potrčala po stepenicama na kat. Umjesto dečka, tamo sam naišla na kći svojeg profesora. Okrenula sam se bez riječi, spustila se dolje i tamo tako polugola srela svojeg profesora. On mi je mirno priopćio da se nalazim na krivom mjestu i objasnio mi kako doći do kuće prema kojoj sam krenula.

\"Kada sam se ujutro probudila nisam bila sigurna je li se sve to zaista dogodilo, ili je to bio samo loš san. Iako sam bila relativno bliska s kćeri svojeg profesora, nikada nisam bila u njenoj kući, pa mi se činilo suludim da bih zaista slučajno završila kod nje.

No, kako je vikend prolazio i kako sam slagala dijelove slagalice u glavi, shvatila sam da je zaista moguće da sam bez hlača završila u kući svojeg profesora.

Moji najgori strahovi ostvarili su se jutros kada mi je na predavanju prišla profesorova kći i uz hihotanje me upitala jesam li dobro. Ispričala sam se tisuću puta, no njoj je sve to bilo vrlo simpatično, pa smo se čak i zbližile pričajući o tome
\", dovršila je svoju suludu priču Choppiii na Redditu.

L.B./izvor: 24sata via Reddit
foto: Shuttestock

Još vijesti