Mojfaks.hr u Vijesti

Incident na predizbornom skupu u Zagrebu: Napadnuti studenti koji su radili preko SC-a, jednog su i ošamarili

U Zagrebu se danas na predizbornom skupu jednog predsjedničkog kandidata dogodio incident na kojem su deblji kraj izvukli studenti koji su samo radili svoj posao.

8. prosinca 2019 14:15
Incident na predizbornom skupu u Zagrebu: Napadnuti studenti koji su radili preko SC-a, jednog su i ošamarili

Incident na predizbornom skupu u Zagrebu: Napadnuti studenti koji su radili preko SC-a, jednog su i ošamarili Foto: MojFaks

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održao se predizborni skup predsjedničkog kandidata Miroslava Škore. Upravo su simpatizeri Škore napali studente koji tamo rade, piše Index.hr


Do incidenta je došlo kada se dvorana napunila, a ekipa predsjedničkog kandidata Miroslava Škore je odlučila zatvoriti dvoranu. Na studentima koji i inače rade u Lisinskom, a na današnjem su skupu provjeravali ulaznice, bilo je provesti tu odluku. No Škorinim fanovima to se nije svidjelo.

Kako javljaju Indexovi reporteri s lica mjesta, nasrnuli su na studente, a jednog su studenta i udarili. Fizički su probili studente i ušli u dvoranu. 

"Počeli su nas gurati i vrijeđati, jedan kolega je dobio šamar, ošamarila ga je jedna žena. Na silu su nas probili. Vikali su nam da smo komunjare, a mi smo samo studenti koji tu u Lisinskom radimo na studentski ugovor", rekao je jedan od studenata Indexovom reporteru. 

Inače, za Škorin predizborni skup su se dijelile ulaznice i samo se s ulaznicom ili akreditacijom moglo ući u dvoranu, što inače nije uobičajeno za predizborne skupove. Nije poznato je li to odluka Škore ili Lisinskog. Index je, vezano uz ovaj incident, poslao upit Škorinom stožeru i Lisinskom, ali u trenutku pisanja članka još nisu dobili komentar.

Index.hr / Foto: Screenshot video

Još vijesti