Mojfaks.hr u Vijesti

Instagram profil spaja razdvojeni par: uspješna veza na daljinu

Ako su i tebe i tvogju partneraicu razdvojili studij ili druge životne okolnosti – iskoristite čari Instagrama kako bi se snažnije povezali, ma koliko vas kilometara dijelilo.

20. studenog 2015 12:23
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Suvremeni tehnološki napradak omogućava nam da uvijek i u svakom trenutku budemo dostupni – pametni telefoni, tableti, društvene mreže, besplatne poruke i pozivi... No, što kad sve to jednostavno nije dovoljno?

Jedan mladi par dosjetio se super načina da osvježi i učvrsti svoju vezu! Osmislili su Instagram profil na kojem objavljuju kolaže fotografija koje fotografiraju – svatko na svom dijelu svijeta.





Danbi Shin, koja se trenutno nalazi u New Yorku, te Seok Li, čije je mjesto prebivališta Seoul, svoju vezu održavaju zdravom i veselom kreiranjem zajedničkih kolaža, unatoč 14-satnoj razlici u vremenu između njih. Fotografiraju stvari koje svakodnevno rade i ugledaju, a video pozivi prilika su da fotografiraju jedan drugoga i rade kolaže i od ovakvih portreta.





Projekt nosi naziv "Half&Half", a u njemu umjetnički par \'ShinLiArt\' pokušava pronaći sličnosti u njihovim različitim načinima života.



L.B./izvor i foto: Instagram, Facebook

Još vijesti