Mojfaks.hr u Vijesti

Ironija sudbine: Zbog pjesme 'Happy' poginula u automobilskoj nesreći!

I dok nas zadnjih nekoliko mjeseci siluju ovim hitom na svim radijskim postajama i internet ‘streamovima’, propošni taktovi ove pjesme nakon ovog slučaja zvučat će vam malo drugačije.

28. travnja 2014 14:53
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Da se sudbina zna poigrati s nama kao i da neke više sile očito imaju smisla za (crni) humor, pokazuje nam i slučaj Courtney Sanford iz američke savezne države Sjeverne Karoline.

Ova je djevojka u svom autu odvrnula Pharrellov sveprisutni hit \'Happy\' koji ju je očito i nakon ovoliko vremena dovodio do ekstaze. U naletu sreće okidala je selfieje, a od sreće je u jednom trenutku odlučila usred vožnje na Facebook staviti status: \'Pjesma Happy me čini tako sretnom.\'

U tom trenutku ostala je bez sreće jer je automobilom prešla na suprotnu stranu ceste te se, sekundu ili dvije nakon što se oglasila na Facebooku, frontalno zabila u kamion koji joj je dolazio ususret. Na mjestu je poginula.

Prema službenom policijskom izvješću, status je na Facebooku objavila u četvrtak u 8:33, a hitnu službu na broj 911 netko je pozvao u 8:34.

\'Sekunde su bile dovoljne da nečiji život bude okončan samo zato što je ta osoba svojim prijateljima željela objaviti da je sretna\', rekao je glasnogovornik lokalne policije Chris Weisner.

Automobil nesretne žene nakon sudara je završio u obližnjem jarku, a na njemu je izbio i požar. Vozač kamiona je prošao bez ozljeda.



L.B./izvor: gawker.com
foto: screenshot/YouTube

Još vijesti