Mojfaks.hr u Vijesti

Izlasci na pladnju: najbolje tulumare u Zagrebu i okolici

Po dobrom starom običaju i ovog ti petka serviramo listu s prijedlozima najboljih evenata kako bi tvoj vikend bio potpuniji i zabavniji.

15. Siječnja 2016 14:43
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na tebi je samo da listu čekiraš i solo doneseš odluku gdje ti se ide. Za detalje eventa klikni na njegov link – jednostavno je!

PETAK, 15. SIJEČNJA


History organizira Lucky Ladies Night na kojem cure na ulazu iz špila izvlače po jednu kartu, a ko izvuku AS-a, History ih časti bocom žestice! Starta se u ponoć a karta je 20 kn. Ako si na popisu i upadneš prije 1, zapravo i ne plaćaš ulaz jer tih 20 kn možeš koristiti na šanku.

U Vipu se brinu otjerati siječanjsku depresiju. Seansa počinje u 23 h uz donaciju od 20 kn.

Opera Club ugostit će Matrodu. Početak je u 23 h uz participaciju od 20 kn.

U Pepermintu se od 22 h održava Fresh Funk na kojem sve do 01:00 dobivaš dva piva za cijenu jednog. Mjuzu vrti Don Tom, a upad je 25 kn.

U Khali povodom Khala MashUp Weeka nastupa DJ Bua.

Nije 13i, ali je 5nasti – i to petak! Shock Show Industry uz bučnog domaćina Maria 5rekovića i ovog petka organizira odličan party za svega 25 novaca.

U Moon Clubu  sprema se LOXA uz čak tri imena za DJ pultom, s početkom u 23 h.

Samo u Teamu petkom dobivaš 2 ZA 1. Također – od 23 h.

Čak 10 h plesa očekuje te na Disco Groove-u u Aquariusu  sa startom u ponoć.

Ljubitelji underground sounda mogu svoje utočište pronaći u Sirupu na Lake Haze-u.  Očekuje te sedam sati neumorne čage, četiri imena za DJ pultom, start u ponoć i super mjuza. Ah, da. I participacija od 50 kn all night long. Ali tko mari za novce kad je party u pitanju...

U Taboo Clubu mačkica želi plesati uz support Full Ferry-a. Muškom rodu ulaznica je 20 kn do 02:00 h, nakon čega se penje za jednog Juraja Dobrilu, dok mačke do tog vremena upadaju džabe.

Cosmic Vibes upoznaje KULT
u Super Superu. I to u 23 h po cijeni od 20 kn.

Svi ljubitelji house-a i techna mogu zapičiti put DEPO kluba u kojem će na Tech D House-u mjuzu vrtiti čak četiri DJ-a. Pleše se od 23 h za svega 20 kn. Pritom je nježniji spol oslobođen plaćanja do 00:30 h.

I ljubitelji live svirke dolaze na svoje. U The Bestu nastupa RASTA s početkom u 23 h.

IN Bar će pak okupirati Šmizle. Upad je slobodan, a početak je u 22 h.

U Roko Clubu održava se Noć Save na kojoj će se u dobrotvorne svrhe već od 21 h na dalje prodajom kobasica i vina skupljati sredstva koja idu u humanitarne svrhe. Budi kul i uključi se. Nekome to puno znači. Sam party u Roku starta u 23 h.

U H2O u gostovanje stiže Maja Marijana, a na njen je nastup ulaz besplatan. Početak je u 23 h.

U Green Gold Clubu od 22:30 nastupa grupa Joy uz besplatan ulaz!

Cooganje u Saxu slavi svoj prvi rođendan, a povodom tog događaja Sax je pripremio brojna iznenađenja. Kao i obično, cuga je na akciji po ful pristupačnim cijenama, a upad je simboličnih 10 kn. Početak je u 22 h.

Studenti za svega 10 kn mogu skoknuti i do Vintage Industrial Bara na Metallica Tribute.

U Tvornici Kulture Chui imaju promociju albuma, a uz njih nastupaju i Beat Bustersi. Karta je 30 kn u pretprodaji, a  početak je u 21 h.

U Stotki u Velikoj Gorici gostuju TS Barabe.



SUBOTA, 16. SIJEČANJ

History je ovu subotu odlučio posvetiti mjuzi iz filmova. Tako je ova Chaggica na temu Movie Soundtracks. Na filmske glazbene „klasike“ čaga se od ponoći uz upad od 20 kn. Ako si na Historyjevom popisu i uđeš prije 01:00 h, možeš tih 20 kn koristiti na šanku za kupnju cuge.

U Vipu Više Manje Samo Kanye. I to od 23 h na dalje. Ako iskeširaš 20 kn.

Pepermintov Discobol od 22 h na dalje uz 25 kn upada slobi kao jedan od najboljih subotnjih tuluma. Odi i čekiraj! Mjuzu vrti DJ Ela.

Hollywood Vanity Club otvara sezonu nove Ružione! I dalje vrijedi ponuda boca + boca gratis.

Khala Bar zagrijat će DJ Joe2Shine povodom Khala MashUp Week-a.

U Teamu je od 23 h na dalje vikend ludnica. Doslovno.

Green Gold Club pretvorit će se ove subote u Cricus u kojem će gostovati jedni od najboljih svjetskih performera i akrobata. I uz to je upad free. Takvo što se ne propušta.

U Shock Show Industryju kad mačaka nema miševi kolo vode.  Ako želiš vidjeti kako to izgleda, odvoji 25 kn.

U Moon Clubu sprema se Salsa Night sa startom u 22 h i participacijom od simboličnih 10 kunića.

Za Aquariusovom mixetom izredat će se čak četiri DJ-a na Synergyju. Radi se od 12 h dugom plesnom maratonom s početkom u ponoć. Sumnjamo da imaš snage za to, ali slobodno testiraj svoju izdržljivost.

U Taboo Clubu od ponoći na dalje nastupa Ressless. Karta je 30 kn.

Cure u DEPO na Veztax upadaju free do 00:30, dok su dečki dužni platiti 30 kn ukoliko žele prisustvovati nastupu četvorice DJ-a.

Za istu cijenu možeš skoknuti i na CASA Tea Time do Sirupa. Čajanka počinje u ponoć i svi su pozvani. Ako se k tome zoveš Tea, ne strahuj od plaćanja ulaza.

U Super Superu na Blackout Loungeu mjuzu rokaju Phat Phillie i Bizzo Bodega. karta je 20 kn, a početak u 23 h.

U Mastersu možeš očekivati Dub & Techno. Cijena 30 kn od 23 h na dalje.

Od 23 h na dalje u Roko Clubu nastupa Slobodan Vasić.

Upad u Močvaru je free, a u njoj se od 22 h na dalje održava Murder Girls Night.

U Bulldogu Show Time. I to od 22 ha na dalje uz free upad.

U Vintage Industrial Baru svirat će Rockabilly Showdown s početkom u 22 h. Studenti plaćaju svega 10 kn.

U Saxu nastupaju Kill In Manjaro i gosti s početkom u 21 h. Upad je 20 kn.

U Tvornici Kulture za 25 kn mmožeš slušati čak tri benda – Portman, Plastic Knives i Rens Argoa. Svirka je od 21 h na dalje.

Stotka u Velikoj Gorici pobrinula se oko Black&White partyja i „naredila“ takav dress code za sve one koji žele besplatan upad.

Kao i obično, prijedlozi su ti servirani na pladnju. Ti se slobodno posluži i odaberi sebi najbolji, a mi ti nećemo zaželjeti dobar tek, već ne dobar nego ODLIČAN provod. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim!

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti