Mojfaks.hr u Vijesti

Jeste li ju dobili? Stigli privremeni rezultati stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Studenti koji su se prijavili na natječaj za stipendiju Sveučilišta u Zagrebu sada mogu provjeriti nalaze li se na privremenoj rang listi dobitnika.

11. travnja 2019 15:52
Jeste li ju dobili? Stigli privremeni rezultati stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Jeste li ju dobili? Stigli privremeni rezultati stipendije Sveučilišta u Zagrebu Foto: MojFaks

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je privremene rang liste dobitnika stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za ak. god. 2018./2019, stoji na službenoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s 14. travnja 2019. do 12 sati, podnijeti Povjerenstvu pisani obrazloženi prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno.

Izvor: Unsplash

Ukoliko je student/ica ostvario/la pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, moli se da se Sveučilište obavijesti pisanom izjavom na mail stipendije@unizg.hr. Podsjećamo, uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju.

Ovdje možete provjeriti nalazite li se na rang listi.

MojFaks
foto: MojPosao

Još vijesti