Mojfaks.hr u Vijesti

Jeste li ostvarili pravo na potporu? Pomaknuta rang-lista za STEM stipendije – evo do kada je rok za prihvaćanje

Rang-lista za dodjelu STEM stipendija studentima je pomaknuta, a oni koji su ostvarili pravo na ovu novčanu potporu moraju znati do kada trebaju prihvatiti stipendiju.

28. studenog 2018 15:10
Jeste li ostvarili pravo na potporu? Pomaknuta rang-lista za STEM stipendije – evo do kada je rok za prihvaćanje

Jeste li ostvarili pravo na potporu? Pomaknuta rang-lista za STEM stipendije – evo do kada je rok za prihvaćanje Foto: MojFaks

Na službenoj Facebook stranici Državne STEM stipendije osvanula je obavijest da su rang-liste pomaknute i da bi studenti do 4. prosinca trebali prihvatiti stipendiju. Rang-liste dostupne su na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. Kako bi studenti vidjeli svoje mjesto na rang-listi, moraju se prijaviti sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom u Sustav državnih STEM stipendija na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/ te svojom identifikacijskom oznakom provjeriti svoje mjesto na rang-listi.

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da do utorka, 4. prosinca 2018. godine do 12 sati na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/, kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvati Uvjete stipendiranja te da upiše isključivo svoj IBAN žiro računa. Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora, piše na Facebooku Državne STEM stipendije.



Ako u navedenome roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Državne STEM stipendije/Shutterstock

Još vijesti