Mojfaks.hr u Vijesti

Kao studentica je konobarila, pokrala gazdu i nakon 20 godina vratila novac: 'Još uvijek mi je žao'

Život zaista piše nevjerojatne priče što je mogla iskusiti i jedna vlasnica restorana u Tucsonu. Naime, prije 20 godina u njenom restoranu konobarila je djevojka koja je ukrala novce iz kase te ih vratila prije nekoliko dana.

6. kolovoza 2018 15:50
Kao studentica je konobarila, pokrala gazdu i nakon 20 godina vratila novac: 'Još uvijek mi je žao'

Kao studentica je konobarila, pokrala gazdu i nakon 20 godina vratila novac: 'Još uvijek mi je žao' Foto: MojFaks

Žena koja je prije 20 godina pohađala Sveučilište u Arizoni vratila je prije nekoliko dana novce koje je ukrala u restoranu El Charro u kojem je radila tijekom studentskih dana. Iznos od 1 000 dolara i poruku napisanu rukom ostavila je za gazdaricu restorana Carlottu Flores u njenom poštanskom sandučiću.

Gazdarica, tijekom devedesetih godina, dok je studentica ondje radila, nije niti primijetila da nedostaje novac. U svojoj poruci žena navodi da joj je i dan danas žao što je tako nepošteno postupila tijekom posla.



"Konobar s kojim sam radila potaknuo me da ne napravim izračun za nekoliko pića te da novce stavim u vlastiti džep. Djetinjstvo sam provela u crkvi, trebala sam znati bolje jer prije ovoga nisam krala niti nakon toga. Na svu sreću, bila sam loša konobarica i dali ste mi otkaz prije nego je iznos premašio nekoliko stotina dolara. Prošlo je 20 godina, a ja još uvijek žalim jer sam Vam ukrala novac. Molim Vas da prihvatite moju ispriku, ali i novac kao isplatu.", napisala je žena koja se potpisala kao "Zahvalna bivša zaposlenica".

Ovo je dokaz da savjest u ljudima zaista može proraditi te da je svaki dan pun iznenađenja jer vlasnica restorana to sigurno nije očekivala.

Ivana Petrić
foto: Pixabay

Još vijesti