Vodič za brucoše

Koja serija najviše odgovara tvom tipu ličnosti?

MojFaks | Vijesti, 31.07.2015.Koja serija najviše odgovara tvom tipu ličnosti?

Uvijek tražiš nove serije, a nikako da pogodiš što najviše odgovara tvome karakteru?

Pickbox je razmislio i sukladno tvome tipu ličnosti predlaže ti seriju.

HEISENBERG JE TVOJ TIP ČOVJEKATiha si i mirna obiteljska osoba koja uz jutarnju kavicu nakon buđenja voli gledati lijepe pamučaste oblake? Ako u tebi još dodatno tinja pritajena želja za kratkom i opasnom avanturom kao i kod Waltera Whitea, kultna serija Breaking Bad dobro će ti doći da osvijestiš taj dio svoje osobnosti.

VIKINZI SU TVOJA BRAĆA PO BRUTALNOSTIAko si malo depresivniji tip osobe, preferiraš hladne vode, tmurno nebo i skandinavske proplanke, za tebe je definitivno serija Vikinzi. Ako još dodatno imaš potrebu pokazivati brutalniju stranu svoje osobnosti, uplitati se u tuče i otimati tuđe, vrijeme je da od najboljih naučiš kako se to radi.

IZVANA SMIRAJ, A IZNUTRA ŽIVA VATRAVoliš umirujuću prirodu, plah planinski povjetarac, tihe večeri uz jezero i vatricu? Ako te još povrh toga jako zanimaju ljudska zloba, monstruozne opačine i mentalitet malog grada, najbolje bi bilo da već sad kreneš gledati novozelandsku detektivsku seriju Povrh jezera.

IZVANA PROFINJENOST, A IZNUTRA LJUTA GUJAČovjek si koji ne može odoljeti luksuzu, dokolici, zabavama na jahtama, kućama na plaži, skupom nakitu… Još ako te uz sve to zanimaju spletke i intrigantne obiteljske tajne, Osveta je prava stvar uz koju možeš ubiti dan.

ČOVJEK SI OD BIOLOGIJE I EPRUVETAUvijek su te intrigirali atomi, ljudske stanice i epruvete, a ultimativni san bio ti je stvoriti pravog pravcatog ljudskog klona. Za slučaj da te zanima kako bi mogla izgledati situacija s tvojim budućim klonovima i što će vjerojatno poći po zlu, gledaj u BBC-jevoj seriji Orphan Black (Siročad).

ZATVORSKI SI PTIĆBio si po svim zatvorima (naravno, nevin) i sve ti je jasno. U Ozu svejedno možeš naučiti pokoji novi trik (za neka buduća iskustva možda) i prisjetiti se dobre stare zatvorske slave.

AMBICIJA TI JE SVE U ŽIVOTUVođen si slijepom ambicijom i mahnitom željom za uspjehom, a ako treba pregazit ćeš i koji leš. Tvoj najveći idol je Frank Underwood iz Kuće od karata i nimalo te ne dira što svi misle da je nemoralan lik.

INTERNET JE TVOJA DOMENABilo da se radi o Facebooku, Instagramu, Twitteru… lud si za ostavljanjem privatnih podataka na internetu. Pickbox i serija CSI Cyber naučit će te kako da se zaštitiš od Internet kriminala. Što si ono rekao, koji je broj tvoje kreditne kartice?

NISI SEKSUALNI MANIJAK, ALI SKOROTvoj nezaustavljiv libido često te dovodi u neugodne situacije među strancima i slučajnim prolaznicima? Nisi sam. Doktori za seks su tu i pomažu takvima poput tebe. Nekada i gorima.

TKO NEMA HUMORA, DOSADAN JE ČOVJEKKud god da kreneš, iz rukava sipaš najbolje šale. Čak i kada nije dobra situacija za veselje, ti i dalje sipaš najbolje šale. Uz Hugha Lauriea i Stephena Frya u seriji Jeeves i Wooster saznaj jesi li više tip zbunjenog gospodina Woostera ili pametnog butlera Jeevesa.

L.B.


serijetip osobnostiPickbox


Prati nas na Instagramu!