Mojfaks.hr u Vijesti

Koja serija najviše odgovara tvom tipu ličnosti?

Uvijek tražiš nove serije, a nikako da pogodiš što najviše odgovara tvome karakteru?

31. srpnja 2015 13:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Pickbox je razmislio i sukladno tvome tipu ličnosti predlaže ti seriju.

HEISENBERG JE TVOJ TIP ČOVJEKA



Tiha si i mirna obiteljska osoba koja uz jutarnju kavicu nakon buđenja voli gledati lijepe pamučaste oblake? Ako u tebi još dodatno tinja pritajena želja za kratkom i opasnom avanturom kao i kod Waltera Whitea, kultna serija Breaking Bad dobro će ti doći da osvijestiš taj dio svoje osobnosti.

VIKINZI SU TVOJA BRAĆA PO BRUTALNOSTI



Ako si malo depresivniji tip osobe, preferiraš hladne vode, tmurno nebo i skandinavske proplanke, za tebe je definitivno serija Vikinzi. Ako još dodatno imaš potrebu pokazivati brutalniju stranu svoje osobnosti, uplitati se u tuče i otimati tuđe, vrijeme je da od najboljih naučiš kako se to radi.

IZVANA SMIRAJ, A IZNUTRA ŽIVA VATRA



Voliš umirujuću prirodu, plah planinski povjetarac, tihe večeri uz jezero i vatricu? Ako te još povrh toga jako zanimaju ljudska zloba, monstruozne opačine i mentalitet malog grada, najbolje bi bilo da već sad kreneš gledati novozelandsku detektivsku seriju Povrh jezera.

IZVANA PROFINJENOST, A IZNUTRA LJUTA GUJA



Čovjek si koji ne može odoljeti luksuzu, dokolici, zabavama na jahtama, kućama na plaži, skupom nakitu… Još ako te uz sve to zanimaju spletke i intrigantne obiteljske tajne, Osveta je prava stvar uz koju možeš ubiti dan.

ČOVJEK SI OD BIOLOGIJE I EPRUVETA



Uvijek su te intrigirali atomi, ljudske stanice i epruvete, a ultimativni san bio ti je stvoriti pravog pravcatog ljudskog klona. Za slučaj da te zanima kako bi mogla izgledati situacija s tvojim budućim klonovima i što će vjerojatno poći po zlu, gledaj u BBC-jevoj seriji Orphan Black (Siročad).

ZATVORSKI SI PTIĆ



Bio si po svim zatvorima (naravno, nevin) i sve ti je jasno. U Ozu svejedno možeš naučiti pokoji novi trik (za neka buduća iskustva možda) i prisjetiti se dobre stare zatvorske slave.

AMBICIJA TI JE SVE U ŽIVOTU



Vođen si slijepom ambicijom i mahnitom željom za uspjehom, a ako treba pregazit ćeš i koji leš. Tvoj najveći idol je Frank Underwood iz Kuće od karata i nimalo te ne dira što svi misle da je nemoralan lik.

INTERNET JE TVOJA DOMENA



Bilo da se radi o Facebooku, Instagramu, Twitteru… lud si za ostavljanjem privatnih podataka na internetu. Pickbox i serija CSI Cyber naučit će te kako da se zaštitiš od Internet kriminala. Što si ono rekao, koji je broj tvoje kreditne kartice?

NISI SEKSUALNI MANIJAK, ALI SKORO



Tvoj nezaustavljiv libido često te dovodi u neugodne situacije među strancima i slučajnim prolaznicima? Nisi sam. Doktori za seks su tu i pomažu takvima poput tebe. Nekada i gorima.

TKO NEMA HUMORA, DOSADAN JE ČOVJEK



Kud god da kreneš, iz rukava sipaš najbolje šale. Čak i kada nije dobra situacija za veselje, ti i dalje sipaš najbolje šale. Uz Hugha Lauriea i Stephena Frya u seriji Jeeves i Wooster saznaj jesi li više tip zbunjenog gospodina Woostera ili pametnog butlera Jeevesa.

L.B.

Još vijesti