Vodič za brucoše

Koker španijel Fudge diplomirao sa svojim gazdom

MojFaks | Vijesti, 17.07.2015.Koker španijel Fudge diplomirao sa svojim gazdom

Iako postoji fraza koja kaže da se nešto može objesiti mačku o rep, prvi puta čujemo da se diploma može objesiti psu oko vrata.

Škotsko sveučilište Edinburgh Napier dopustilo je svom studentu Jacku Proctoru da na promociju dovede svog šestgodišnjeg ljubimca, koker španijela Fudgea jer je igrao ulogu u realizaciji diplomskoga rada na studiju dizajna i grafike.Fudge i Proctor na promociji su se pojavili odjeveni u iste sveučilišne tunike, a Fudgeu je oko vrata umjesto privjeska bila obješena Jackova diploma.


"Ovo mi puno znači. Čitavih šest godina Fudge je bio moj najbolji prijatelj i u završni rad uložio je jednak trud poput mene, zbog čega mi se činilo da je sasvim pravedno da danas bude ovdje", rekao je Proctor za lokalni list. Fudge se pojavljuje u uvodnoj video snimci i dio je sadržaja njegove disertacije.

Nerazdvojni par prošle je godine na Youtubeu postao hit kada je ondje objavljena video snimka na kojoj Fudge nastoji izbjeći polijevanje vodom u sklopu trenda "ice-bucket challenge-a" tijekom kojega su se prikupljale donacije za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Video je pregledan više od 270.000 puta.L.B./izvor: Glas Istre
foto: screenshot/YouTube/Facebook


Jack Proctorkoker spanijel FudgediplomapasSveučilište Edinburgh Napier


Prati nas na Instagramu!