Mojfaks.hr u Vijesti

Kratki dani, duge noći: Ovo su mjesta za najbolji vikend provod

Ima tu svega... Od festivala pa do odličnih koncerata i ludih gostovanja. Da te ne zavlačimo previše, 'ajmo redom. Za detalje o eventu samo klikni na njegov naziv.

6. studenog 2015 16:21
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Protekli je vikend bio stravično dobar, u pravom smislu tih riječi. Utisci od silnih Halloween partyja još nam se uvijek nisu kompletno slegli, a novi vikend je već pred nama - ništa manje dobar i ništa manje bogat događanjima.

PETAK, 6. STUDENI

Pod pokroviteljstvom HT-a se u Zagrebu održava dvodnevni festival – Electronic Beats Festival, koji će mjesto svoje radnje imati na mnoštvo lokacija, a osim odličnih gostovanja u klubovima poput Močvare, Sirupa te teatra &TD, festival također uključuje razne panele, rasprave, konferencije te radionice. Većina karata je rasprodana, što nas ni ne čudi s obzirom na bogat sadržaj festivala.

U IN Baru na Jarunu se održava Moslovačka Noć povodom koje u klubu nastupaju Prima Band i DJ Juky. Karta u pretprodaji je 20 kn, a na ulazu u klub 30.

Nekoliko metara dalje, u The Bestu, u gostovanje dolazi kralj diskoteka – Đogani! Lijepa je vijest ta da je upad free.

U klubu Roko nastupit će svima dragi Jole! Kako bi uživo slušao/la njegov milozvučni glasić, trebat ćeš iskeširati 50 kn.

Zabava na balkanski način sprema se u Glow Clubu na Donjim Sveticama na eventu Balkan In The House.  Ekipu će na nogama cijelu noć držati DJ Renato.

U H2O Club u gostovanje dolazi Miroslav Ilić. Početak koncerta je u 23 h.

Zagreb ima novi klub! U Petrinjsku 4 smjestio se novi Opera Multimedia Club, a u petak je posvećen BSH Events rezidenciji povodom koje će u klubu nastupiti Aldo Morro, Room33 te Superfine. 

U Khala Bar na Tkalči u gostovanje dolaze legendarni The Shapeshifters! Ako ti ime na prvu ne govori puno, ukucaj njihovo ime u Youtube i instatno ćeš shvatiti da zapravo znaš tko su ti likovi jer čisto sumnjamo da postoji netko tko barem jednog u klubu nije čuo She Freaks ili Helter Skelter. Upad je 50 kn.

Najbolje od RNB-a možeš poslušati na Historyjevom eventu BoomBox – RNB Finest, gdje će mjuzu cijelu noć rokati DJ eM Bee. Upad je 20 kn, a ako uđeš do 01:00 h, imaš pravo na konzumaciju pića u toj protuvrijednosti.

U Pepermintu se kao i obično održava Fresh Funk, a ovog puta posrijedi je poseban event jer DJ Ella E (Ela) slavi rođendan. Starta se u 22 h uz upad od 25 kn, s tim da do 02:00 h dobivaš dvije pive za cijenu jedne.

Kvak sprema Red Illusion Party. Po običaju se tulumari već od 23 h.

Green Gold Club ugostit će Lanu Jurčević & grupu Connect! Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 30 kn, dok ćeš na ulazu u klub morati platiti 40 kn. Nadamo se da se Lana neće pojaviti gola, gola.

U klubu Super Super očekuj mix svega po malo na eventu Dance Hard gdje mjuzu roka Dj Kneža. Upad je 20 kn.

U Shock Show Industryju nastupaju Bučna Služba i Nikola Marjanović. Upad je 20 kn do 00:30 h, nakon čega se penje za 5 kn. I zapamti, bez buke nema nauke!

Ako si veći ljubitelj underground scene, skokni u svega nekoliko metara udaljen DEPO klub na Tech D House s početkom u 23 h. Upad je 20 kn, a cure upadaju džabe do 00:30 h.

Slična je shema i u Taboo Clubu na Wild Card-u gdje u gostovanje dolazi Mario De Bellis, a osim njega nastupaju još čak četiri DJ-a.

U Sax!-u te DJ DaDoo od 22 h na dalje vraća osnovama na eventu Back To Basics. Upad je 20 kn.

U Vintage Industrial Baru nastupa Rage Against The Machine. Start je u 22 h, a upad je 20 kn. Ako si student/ica, upadaš za 10.
 
SUBOTA, 7. STUDENI

Na redu je i drugi dan Electronic Beats Festivala.

Gallery Club organizira tematski Star Wars Party, tako da znaš gdje ti je mjesto ako si ljubitelj ove sage. Tim više što će svi koji dođu u klub imati priliku osvojiti 2x2 karte za Cinestarovu pretpremijeru najnovijih Zvjezdanih Ratova.

U IN Baru nastupa Darko Lazić, a za njegov nastup potrebno je izdvojiti 50 kn.

U nedavno otvorenom Moon Clubu nastupit će hrvatski Martin Garrix – Matroda, mladi zagrebački DJ kojem je pošlo za rukom potpisati ugovor s gigantskim Spinnin\' Recordsom. Support će mu biti rezident DJ Emilio Dalbello. 

Hollywood Vanity Club sprema Ružionu – Million $. Uz svaku naručenu bocu žestice, klub ti daruje drugu! Osim toga, na ulazu će te lijepe hostese počastiti čašom pjenušca.

Na Tkalči će se održati čak dva James Bond Partyja, jedan tik do drugog. Jedan James Bond Party bit će u Khala Baru, dok će se drugi James Bond Party održati u Jimmy Woo-u.

U novootvorenom Opera Clubu nastupit će popularni saksofonist Jakša Jordes, uz pratnju atraktivnih plesačica.

U Historyju se ove subote pleše na mjuzu iz filmova na eventu Chaggica – Movie Soundtracks. Upad je 20 kn, a ako uđeš prije 01:00 h, imaš pravo na konzumaciju pića u toj protuvrijednosti.

Kaktusi, tekila, sombrero, ljute papričice i puno zgodnih komada... To je El Mexicano Party u Kvaku. Starta se u 23 h.

Green Gold Club oživjet će glazbeno vrijeme 60ih, 70ih i 80ih na Flower Power-u s početkom u 22:30 h.

Slična je shema i u klubu Super Super gdje se sprema Funky Groove po uzoru na popularni Studio54.

Čaga na čak tri floora zagarantirana je i u Shock Show Industryju na Beat It with DJ Sheko eventu. Početak je u 23 h, a ako si želiš uštediti 5 kn i upad platiti 20 kn, zapiči u klub prije 00:30 h.

DEPO klub sprema još jedan Elektron na kojem će se izredati tri DJ-a. Dečki plaćaju 30 kn cijelu noć, dok cure imaju free upad do 00:30 h. Čaga se od 23 h.

Čak pet Dj-a okupirat će i Taboo Club na TechnoMarathon-u. Start je u ponoć.

Ako si spreman na čaganje u trajanju od čak 7 h, opiči do Sirupa na Trenje. Upad je 30 kn, ali za party toliko trajanja, cijena nam se čini fer.

U Tvornicu Kulture dolaze legendarni St. Germain! Cijena ulaznice je 200 kn, dok će na dan koncerta iznositi 230 kn. Početak koncerta predviđen je za 21 h.

U Pepermintu će se održati Discobol sa startom u 22 h. Za mjuzu se brinu Don Tom i Stanko Bondža, a upad je 25 kn.

Četiri DJ-a ugostit će i klub Masters na Ravnicama na The Very Polish Cut Outs eventu. 

U Sax!-u se sprema rock večer. Radi se o SHB – Shook Me All Night Long eventu na kojem će nastupiti i Bullfrogs. Karta je 20 kn, a start u 22 h.

Kao i obično, prijedlozi su ovdje, a ti sam/a biraš gdje ćeš zaružiti. Mi sigurno idemo van, a isto savjetujemo i tebi. I tko zna... možda se i sretnemo na nekom od ponuđenih događanja. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli # Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti