Mojfaks.hr u Vijesti

Kylie Minogue hoće na povijest umjetnosti

Evo da ne budete frustrirani što se neki tamo xy celebs nabrao love bez trunčice znanja i pohabanog indeksa. Kylie je unatoč svojoj slavi frustrirana što nije studirala...

24. lipnja 2010 19:33
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Četrdesetdvogodišnja pop ikona mogla bi se u nekom od idućih semestara nacrtati na njujorškom sveučilištu, j na odsjecima povijesti umjetnosti i fotografije. Žena je izjavila kako se osjeća uskraćenom što nakon završene srednje škole nije išla na faks nego je počela odmah raditi. \"Postoji dio mene koji želi, koji fantazira, da sam nakon završene gimnazije krenula akademskim putem\", izjavila je unesrećena Kylie za magazin Sytilist.

Nastavlja žena da su joj na pameti povijest umjetnosti i fotografija te da bi ih mogla upisati na New Yoor Universityju. \"Gladna sam znanja i moj je ultimativni san da pored sebe imam nekog stručnjaka koji bi mi sve objašnjavao. Baš kao u filmovima o Rimskom Carstvu. Možda bih trebala staviti negdje oglas: Traži se učenjak. Netko tko zna sve o svemu. Mora biti spreman putovati\", brije Kylie dok mi možemo samo zaključiti kako tu očito ima puno toga za nahraniti. 

Krešimir Dujmović

Još vijesti