Vodič za brucoše

Ministarstvo ispunilo obećanje: Studenti ove županije imaju pravo na stipendije od 10.000 kuna!

MojFaks | Vijesti, 08.11.2019.Ministarstvo ispunilo obećanje: Studenti ove županije imaju pravo na stipendije od 10.000 kuna!

Kao što je još u ožujku ove godine bivši ministar Tolušić najavio, i studenti iz Slavonije, Baranje i Srijema do drugog petka imaju priliku prijaviti se za dodjelu bespovratne jednokratne stipendije u iznosu od 10.000 kuna, objavilo je na službenim stranicama Ministarstvo poljoprivrede.

Studenti koji studiraju Fakultet agrobiotehničkih znanosti i Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku te Veleučilišta u Požegi i Slavonskom brodu mogu se prijaviti za ovu stipendiju, i to na svom fakultetu, koji će kasnije sastaviti popis svih redovnih i izvanrednih studenata i poslati ga Ministarstvu.

Popis smjerova koji nude ovu stipendiju/ Foto: Screenshot dokument

Srećom za mnoge, nekih većih uvjeta nema – studenti se samo moraju prijaviti na vrijeme, dakle do 15. studenog, a godina u kojoj se prijavljuju ne smije im biti u mirovanju. No, brucoši se na ovu stipendiju ne mogu prijaviti.

Ovaj javni poziv inače je dio projekta "Slavonija, Baranja i Srijem", a na stipendiranje će se uložiti pozamašnih 15.000.000 kuna. Sve ostale informacije, kao i upute za prijavu, pogledajte na službenim stranicama fakulteta ili ovdje.

P.H.
Foto: Facebook@Tomislav Tolušić


TolušićStipendije10.000Slavonijastudenti

Prati nas na Instagramu!