Mojfaks.hr u Vijesti

Na sajmu uz automobil prodaje i diplomu

Imotski, Dubrovnik, Zagreb, Pula, Osijek, Zadar i Šibenik samo su neki od gradova iz kojih su i ove nedjelje na Dračevac pristigli deseci automobila u potrazi za novim vlasnicima. A od vozila raznih vrsta i kategorija, živopisniji i raznolikiji su tek ljudi koji ih okružuju.

26. Siječnja 2015 11:31
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Neki će vam tako uz auto brzopleto ponuditi i ženu, drugi će automobil iskoristiti kao marketinški prostor, pa će ga oblijepiti porukama da traže posao, a treći će uz auto ponuditi i – diplomu, piše “Slobodna”.

Sa Strojarskog u Sarajevu, zarađena, sinko, nije kupljena. Dajen je jer meni više ne triba. Iman diplomu, neman vezu, ko će me zaposlit?”, za dojam o tome kako se živi u Hrvatskoj dovoljno vam je prozboriti tri rečenice s prodavačima i posjetiteljima kojih se i ove nedjelje na Dračevcu okupilo više od tisuću.

A nesretni vlasnik diplome i gore navedenog citata Livio je iz Cavtata koji je, kaže, stigao s bratom jer je o Dračevcu čuo samo dobre stvari.

Obojica su za 20 kuna po glavi dobili izložbeni prostor i nadaju se solidnoj zaradi. Isto kao i deseci drugih izlagača koji su i ove nedjelje na sajam donijeli sve što možete zamisliti.

Ako dovoljno dobro gledate, nema te stvari koju na pazaru auta ne možete pronaći.

Više pročitajte ovdje.

L.B./izvor: Slobodna Dalmacija
foto: Tumblr

Još vijesti