Mojfaks.hr u Vijesti

'Najnapaljeniju' studenticu kaznit će fakultet na kojem studira

Nakon što se okrunila titulom “Najnapaljenije britanske studentice” u natjecanju koje je pokrenulo portal za “dejtanje”, disciplinirat će je ni manje ni više no njezin matični fakultet!

2. Siječnja 2014 15:57
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Elina Desaine, studentica latvijskog porijekla koja studira na Sveučilištu u Exeteru, osvojila je 500 funti i godišnju zalihu kondoma za njene navodno promiskuitetne navike koje su uključivale, kako je u natječaju bilo navedeno, vođenje “liste ševaca” i spavanje s “do tri muškarca tjedno”.

Kazna za studenticu

No, zbog ove titule Desaine bi mogla biti kažnjena jer, kako kaže glasnogovornik Sveučilišta u Exeteru, njena bi pobjeda “mogla prouzročiti štetu reputaciji fakulteta.” To znači da bi mogla biti izbačena s faksa, a druge opcije o kojima se razmišlja uključuju plaćanje kazne od 500 funti, dobrovoljan društveni rad ili potpisivanje “Ugovora o ponašanju”.

Studentske novine Sveučilišta u Exeteru, Exeposé, objavljuju da je Elinina prijava na natječaj bila “potpuno izmišljena”. U novinama je objavljeno da je “izvor blizak gospodični Desaine” potvrdio da je ona, zajedno s nekoliko prijatelja, izmislila “šaljivu prijavnicu za natječaj”, unutar koje je izmislila listu “najponosnijih trenutaka” – uključujući podatak da se seksala u fakultetskoj prostoriji s računalima.

Fakultet je odbio komentirati na temelju tajnosti disciplinskih procedura. Zbog ne-akademskog ponašanja prošle je godine kažnjeno 15 studenata. Kad je po prvi puta objavljeno ime i titula Eline Desaine, glasnogovornik Sveučilišta rekao je: “Mi svakako ne osuđujemo ovakvo ponašanje no naša je glavna zabrinutost u ovom trenutku osmjerena na studenticu i dugoročni utjecaj ove afere na nju.”

L.B.
Foto: shagatuni.com


Više... ShagatUni – web stranica za studente koji žele sex bez obaveza

Još vijesti