Mojfaks.hr u Vijesti

Nakon kišnog tjedna - party vikend: provjeri najbolja mjesta za izlazak

S obzirom na kišurinu koja se proteklih dana sjatila na Lijepu Našu, nije nam teško zamisliti scenarij u kojem si ostaola u toplini vlastitog doma ne radeći ništa ili učeći. Ne bi bilo fer ni prema tebi (a ni prema nama) da ti i vikend tako izgleda.

16. listopada 2015 17:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zato ne budi trul/a, baci oko na našu listu preporuka i pikni party koji najbolje odgovara tvojim potrebama. Tko zna... možda se i sretnemo na kojem. Za detalje eventa, #klik na njegov naziv. \'Ajmo redom...

PETAK, 16. listopada

U Galleryju kao po običaju – Unisex Friday na kojem DJ Emilio Dalbello ekipu zagrijava najboljim  i najnovijim R\'n\'B hitovima. Da atmosfera ne ostane samo na tome, brinu se sexy plesačice iz grupe Entertainment. Početak je u 23 h.

Malčice dalje, u Aquariusu je na repertoaru prvi dan Wonderland Fantasy Festa. Očekuje te partijanje na terasi, veliki pjena party, vatromet, hrpa balona, konfeta i dima... Slika govori tisuću riječi, tako da će biti najbolje ako se zaista i zaputiš ka Jarunu. Jednodnevna ulaznica je 40 kn, a dvodnevna 70 kn.

U The Bestu se održava Live Your Senses Party. Zapamti – ako postoji neka priča koju bi želio pročitati, a još nije napisana, ti je moraš napisati.

Preko puta, u IN Baru, nastupaju Marko Milutinović & Mr. Black, a za njihov nastup morat ćeš izdvojiti 40 kn.

Roko Club rezerviran je za Hercegovačku Noć uz live nastup Dražena Zečića! Cijena je simboličnih 30 kuna.

U H2O Club u gostovanje dolazi Kralj Izgubljenih Stvari – Saša Matić! Upad je 60 kn, a starta se već u 22 h.

Ako si flegma i ne želiš dalje od centra grada, zabavu možeš potražiti u Historyju. Tamo se, kao i svakog petka, održava BoomBox – ovog puta na temu Hip Hop & R\'n\'B Originals. Upad je 20 kn, a ako uđeš do 01:00 h, dobivaš pravo na konzumaciju na šanku u tom iznosu. 

U Vip Clubu se sprema Brucošijada PBF-a. Neovisno o tome studiraš li na tom faksu ili ne, za svega 20 kn se uz dobru mjuzu možeš družiti s budućim nutricionisticama i nutricionistima. Bit će zabavno, dođi ti! 

U Kvaku zajednički "I Like That Party" imaju Pravo i KIF. Starta se u 23 h.

Green Gold Club u goste dovodi Makao Band, poznat po svojim odličnim live house, electro pop i R\'n\'B nastupima. Znaš što je još bolje od toga? Free upad!

Shock Show Industry opet radi show! Bučna Služba Maria 5rekovića & Nikola Marjanović pobrinut će se da i ovog petka u klubu bude buka. Ali i zabava. Ponesi čepiće za uši. I ekstra 5 kn ako misliš banut\' u klub nakon pola 1, jer je do tad upad 20 kn, a nakon toga 25. A ruži se već od 23 h.

DEPO klub ugošćuje čak četiri DJ-a koja rokaju sve do ranih jutarnjih sati na Tech D House Partyju. Start je u 23 h i cure upadaju free sve do pola 1, dok jadni dečki uvijek keširaju 20 kn.

12 h mjuze i neprekidnog đuskanja? Može, prodano! Taboo Club ti na Connection-u sprema upravo to – pet različitih DJ-a i 12 h dugu zabavu. Upad je za cure free do 00:30, nakon čega plaćaju 20 kn, dok su dečki opet u nižem položaju i moraju keširati 30 kn neovisno o vremenu.

Slična shema je i u Sirupu. Za 35 kn na Intervalu možeš uživati u nastupu četiri DJ-a.

Ako ti je mjuza danas "pre-mainstream" i više briješ na prošlo stoljeće, trk u Močvaru jer se tamo sprema 80\'s Smash Hit Party. Za mjuzu je zadužen DJ David Hasselhoff. Iako je upad 20 kn, možeš Močvari šibnuti mail i ako si među prvih 30, upadaš za džabe. Kreće se u 22 h.

Nije Reprodukcija već Retrodukcija, i to u Sax!-u. Dečki sviraju sve – od Robbie Williamsa do Dinve Dvornika, a za njihov nastup s početkom u 22 h se trebaš iz novčanika odreći jednog Juraja Dobrile.

U Vintage Industrial Baru Motus ima promociju svog novog albuma.

U Stotki će te zabavljati Barabe. Dečki nisu agresivni, nego su samo zabavni.

SUBOTA, 17. listopada

Bez obzira na to jesi li ćorav/a ili ne, predlažemo ti da skokneš do Galleryja na Choro Theme Party. Za mjuzu se brine Dj Joe2Shine, a ti se trebaš pobrinuti za samo jednu stvar – cvikeršajbe. Čak i ako ih nemaš, bit će ti dodijeljene na ulazu u klub jer su dresscode. Početak ove štreberske priče je u 23 h.

Aquarius je rezerviran za drugi dan Wonderland Fantasy Festa. Jednodnevna karta je 40 kn, a dvodnevna 70 kn. Pjena party, baloni, konfeti, CO2 topovi i odlična mjuza... Svašta nešto. Isplati se.

IN Bar je subotu odlučio posvetiti alkoholnom piću na Teranel Partyju. Radi se o likeru od grožđa, aromatskog bilja i komovice, a u njemu ćeš moći uživati po promo cijeni od svega 10 kn.

Zagreb ima još jedan novi klub! Moon Club Svečanim otvorenjem otvara svoja vrata u Ciboninom Prolazu na lokaciji nekadašnje Shamballe. Saksofonist Jakša Jordes i DJ Emilio Dalbello zaduženi su za zagrijavanje ekipe povodom ovog veličanstvenog događaja, a osim dobre mjuze očarat će te i interijer samom kluba.

Kaktusi, tekila, sombrero, tortilje, chilli papričice... Posrijedi je Chaggica – Viva La Mexico koja će se održavava u Historyju, a povodom koje u klub stižu pravi pravcati Meksikanci. Upad je 20 kn, a ako uđer do 01:00 h, dobivaš pravo na konzumaciju pića u toj protuvrijednosti.

U Vip Clubu ponovno brucoši i to na Brucošijadi FKIT-a

Svoja vrata napokon je ponovno odlučio otvoriti i Hollywood Vanity Club koji sprema Ružionu. Za cijenu jedne boce žestice (uz pripadajuće sokove), drugu dobivaš potpuno besplatno! Uz to je i upad u klub skro džabe. Lajkamo!

U Khala Baru održat će se Buddha Party na kojem te osim super mjuze by DJ Bronxwon očekuje i sexy plesačice.

Ako briješ na Divlji Zapad, možda je najbolje da se zaletiš do Kvaka na Jack Daniels Western Party.

Kad već nisi u Njemačkoj, a voliš pivo, zašto ne skoknuti do Green Gold Cluba na oktoBEERfest i uživati u pivi po promo cijeni?

U Shock Show Industryju očekuje te Sicko Disko – 7 h neprekidnog plesnjaka uz support nekoliko DJ-a. Upad je 20 kn do pola 1, nakon čega si osuđen na keširanje jednog medeka više.

DEPO klub vjerojatno će biti u žarištu klupske scene glavnog nam grada i to zato jer će se tamo održati 17. obljetnica klupskog programa Astralis. Karta je 50 kn, ali za takav party se definitivno isplati.

U Taboo Clubu nastupit će čak četiri imena na Abyss-u.

Pet bani morat ćeš iskeširati i za Fonetiku u Sirupu. Đuska se od 1 do 8 ujutro, a cijena je 50 kn. 

22000 milja u Frankopanskoj slavi svoj 12. rođendan! Do sad je iza njih uspješnih 11, a sve najbolje želimo im i u nadolazećoj godini. 

Za 90 kn možeš uživati u domaćem koncertu u Domu Sportova jer će na binu kročiti Bajaga & Instruktori + Silente i ne sumnjamo u odličnu atmosferu.

Ako pak želiš nešto žešće, sjedni u auto / na autobus / na vlak i zapiči do Varaždinske Arene na koncert Hladnog Piva. Iako im je turneja "Dani Zatvorenih Vrata", za 80 kn (koliko košta upad na koncert), otvorit će ti se sva vrata.

U Sax!-u će nastupiti Neki Novi Klinci. Znao/la ti njih ili ne, za 20 kn ih možeš upoznati i slušati uživo.

U Stotki u Velikoj Gorici sprema se DJ Party.


Ako ovaj vikend nema evenata, nije ih nikada bilo. Ne daj da te ružno i tmurno virjeme pokolebaju u namjeri da izađeš van i zaružiš. Mi definitivno hoćemo, a isto preporučamo i tebi. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti