Mojfaks.hr u Vijesti

Napisala 'diplomski' o svojim seksualnim podvizima

Studentica sa prestižnog američkog sveučilišta Duke većinu je akademskih godina provela za šankom i na golim tijelima, nego u knjižnici. Pardon, i tamo se poseksala. O svemu je složila 'diplomski' na 42 stranice sa sličkama i detaljnim opisima

1. travnja 2011 14:04
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Karen Owen je po završetku studiranja odlučila zabaviti par dobrih frendova te je složila powerpoint prezentaciju na 42 stranice u kojima nabraja sve frajere koje je pokupila tijekom faksa, kako su se poseksali, kakvi su bili, te nakraju za svakog od njih zaljučuje ocjenu baziranu na izdržljivosti, privlačnosti, veličini, kreativnosti, agresivnosti, zabavnosti, a bonus bodove su dobili oni s slatkim akcentom. Naprotiv, bodove je oduzimala za drskost i ukoliko je netko bio Kanađanin.

Padala je uglavnom na sportaše, dok mjesto "zločina" nije bilo bitno

Uglavnom se radilo o tipovima koji su se bavili sportom i koje je napaljena Karen hvatala po one night standovima ne bi li sve uobličila u rad naslovljen "Obrazovanje izvan učionce: Izvrsnost u području horizontalnog studiranja". Potom opisuje lokacije gdje je sve prakticirala svoje akademske vještine – BMWi, terenci, studentski domovi, pa čak i sveučilišna knjižnica.



Nabrojanih frajera je trinaest, priložene su intimne fotke svakog od njih, što i ne bi bila neka vijest da diplomski rad naše hiperaktivne Karen nije završio kao forvarduša koju su podijelilo na desetke tisuća ljudi. Žena je završila u nacionalnim vijestima i počela se ispričavati sve u šesnaest.

"Žao mi je od sveg srca. Nikada ne bih povrijedila ljude namjerno", jadikuje sada Karen koja je ipak bila dovoljno pametna završiti prestižno sveučilište prije nego je pustila u promet svoj "znanstveni rad". Naime, na faksu kipte od bijesa jer im je osramotila instituciju. Too little too late, mi bismo dodali.

Krešimir Dujmović

MojFaks:
Provjeri ponudu najnovijih poslova
Događanja - koncerti i klubovi

Pročitaj još...
Faks traži babysittere za pijane studente
Ponovili smo se, provjeri što je novo!  

Još vijesti