Mojfaks.hr u Vijesti

Samo za one kojima je 55 ECTS-a godišnje 'mačji kašalj': Provjeri možeš li se nagraditi ovom lijepom svoticom novca

Šibenski studenti koji su prethodne akademske godine ostvarili dobar uspjeh, mogu se prijaviti na novi natječaj za dodjelu stipendije.

28. listopada 2020 15:49
Samo za one kojima je 55 ECTS-a godišnje 'mačji kašalj': Provjeri možeš li se nagraditi ovom lijepom svoticom novca

Samo za one kojima je 55 ECTS-a godišnje 'mačji kašalj': Provjeri možeš li se nagraditi ovom lijepom svoticom novca Foto: MojFaks

Veleučilište u Šibeniku raspisalo je natječaj za dodjelu pet stipendija izvrsnim studentima za uspjeh postignut u akademskoj godini 2019./2020. Ukupan godišnji iznos jedne stipendije iznosi deset tisuća kuna, a prijaviti se mogu redovni studenti stručnih studija VUŠ-a s prebivalištem u Hrvatskoj.

...3000 kuna mjesečno, praksa i posao nakon diplome?! Da, ako baš ti dobiješ OVU STIPENDIJU!...


Za dodjelu stipendija izvrsnim studentima stručnih studija Veleučilišta u Šibeniku mogu se natjecati redoviti studenti druge i treće godine preddiplomskih stručnih studija i redoviti studenti specijalističkih diplomskih stručnih studija Veleučilišta u Šibeniku koji su u akademskoj godini 2019./2020. ostvarili minimalno 55 ECTS bodova i čiji je minimalan prosjek ocjena na razini studija do predaje zahtjeva 4,5.

...Nije za one s niskim prosjekom u indeksu: Nadareni studenti slabijeg imovinskog stanja – ovo je stipendija za vas!...


Zahtjev za dodjelu Stipendije izvrsnim studentima stručnih studija Veleučilišta u Šibeniku u ak. godini 2020./2021. podnosi se osobno od 23. listopada do 02. studenoga 2020. od 7.00 – 12.00 sati u Pisarnici Veleučilišta u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11, 22000 Šibenik ili preporučenom poštom s naznakom: "Za Povjerenstvo za dodjelu stipendija izvrsnim studentima VUŠ-a". 

...Zaklada Mikec raspisala natječaj za dodjelu stipendija nadarenim studentima...


Stipendija se isplaćuje u 10 mjesečnih rata po 1000 kuna na žiro-račun korisnika stipendije.

Više o uvjetima natječaja pročitajte ovdje.

A.Z.
foto: Shutterstock By Filip_Merkas

Još vijesti