Mojfaks.hr u Vijesti

Neće morati hodati kilometar do menze: Restoran vratio staro radno vrijeme i razveselio osječke studente

Nakon što smo pisali o vapaju osječkih studenata zbog promjene radnog vremena restorana Gaudeamus te zatvaranja menze tijekom vikenda, promjene su se ipak dogodile. Naime, spomenuti restoran vratio je svoje staro radno vrijeme čime je razveselio mnoge studente.

3. travnja 2018 13:43
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studenti iz Osijeka negodovali su početkom ožujka zbog promjene radnog vremena u dva studentska restorana. Riječ je o popularnom Gaudeamusu i restoranu Istarska 5. Upravo je Gaudeamus zatvorio svoja vrata vikendima što je predstavljalo veliki problem.


Studenti nisu bili zadovoljni novim radnim vremenom Gaudeamusa koje je podrazumijevalo da je vikendom restoran zatvoren... izvor: stucos.unios.hr

Premda je restoran Istarska 5 bio otvoren za studente i vikendima, oni nisu bili zadovoljni jer su smatrali da će se vikendima napraviti velika gužva u spomenutom restoranu. No, i dalje ostaje problem vikendom zatvorenog restorana Campus koji se nalazi u sklopu novog kampusa. Nakon što su studenti iskazali svoje nezadovoljstvo novim radnim vremenom Gaudeamusa, a mi o tome pisali, Studentski centar Osijek objavio je na svom Facebooku da se vratilo staro radno vrijeme. No, ima promjena i u radnom vremenu drugih restorana poput Istarske 5 gdje se ponovno vikendima radi u vrijeme ručka i večere.






Izvor: Facebook@Studentski servis u Osijeku-Studentski centar u Osijeku

Radno vrijeme restorana Gaudeamus sada je od ponedjeljka do petka od 9 do 21 sat, te subotom i nedjeljom od 12:30 do 19:30. Više o radnom vremenu svih osječkih studentskih restorana pogledajte na Facebook stranici STUC-a.

...Restoran najbliži domovima više neće raditi vikendom! Osječki studenti ljuti: \'Hodat ćemo kilometar, a gužve će biti još veće\'...


Ivana Petrić
foto: stucos.unios.hr

Još vijesti