Mojfaks.hr u Vijesti

Nema tog filma: tipovi osoba s kojima je gledanje filma pakao

U svakoj se ekipi uvijek nađe ona jedna osoba koja mora komentirati čitav film (nije to nužno tvoja baka), ona jedna osoba koja glasno vrišti ili prekriva oči kad se događa nešto strašno ili napeto i ona jedna koja plače čak i kad se glavni glumac vozi na biciklu.

25. veljače 2015 12:11
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ići u kino i gledati filmove s ekipom slična je stvar – uvijek će vam nečije navike smetati i dovoditi vas do ludila. Neki će preglasno žvakati čips i kokice, a drugi ići na wc svakih nekoliko minuta. Ekipa s College Humora svima nam je učinila uslugu i definirala sve one "nepoželjne" kad se "naeračite" na neki film koji zbilja želite pogledati – bez smetnji, zijevanja, hihotanja ili drugih ometanja.

Ovo su najgori tipovi ljudi s kojima možete gledati film!

1. Osoba s mjehurom manjim od prosječne hrvatske plaće



Mikroskopski mjeruh natjerat će ovu osobu da svakih 15 minuta trči na wc, a čak ni ne pije pivo!

2. Nostradamus



Nostradamusu je najdraža aktivnost predviđati tko prvi umire, tko je glavni osumljičeni, tko će otići prvi...Beskrajna pitanja i rečenice koje počinju sa "Ja mislim da će..." dovode te do ludila. Možda bi Nostradamus mogao umrijeti prvi?

3. Adrenalinski junkie



Art filmovi? Oni u kojima je puno tišine, beskrajnih kadrova ili mnogo dijaloga (monologa) – recept su za katastrofu ako planirate gledati film s adrenalinskim ovisnikom. I dok se glavni glumac pita o smislu života ili se odvija predivna scena koja te ispunjava strahopoštovanjem i duhovnim senzacijama, junkie vjerojatno žali što je Paul Walker iz Brzih i žestokih tragično stradao. Tko ga uopće može zamijeniti tako mi Vin Diesela...

4. Knjiški moljac



Svađa između knjigoljubava i filmofila nikada neće utihnuti niti doći do razrješenja. Oni koji čitaju knjige uvijek su puni pameti o tome kako je svaki film sniman po knjizi samo blijeda kopija onoga između korica knjige. Filmofilima ovo izaziva glavobolju i duševnu bol, ali uvijek postoji nada da će i knjiški moljci doći do sljedećeg stupnja razvoja.

5. Drijemalica



Sigurno poznaješ jednu takvu osobu. Bez obzira radi li se o visokooktanskoj akciji, trileru od kojeg ti se diže kosa na glavi ili festivalu češkog filma – ta jedna osoba uvijek spava otvorenih usta. Nevjerojatno je kako se uvijek probude i pokušavaju kamuflirati svoju zbunjenost rečenicama tipa: "Kakva slojevita radnja!", "Sviđa mi se fotografija", "Malo sam se zamislio/la"...

6. Roditelji



Scene seksa i erotike postaju neugodne na n-tu potenciju. Svi se rumene, a pokušavaju ostati hladni k\'o špriceri.

L.B./foto: CollegeHumor

Još vijesti